Радован

• Креатор на темата Креатор на темата J0ker_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Ne go znam tipot i glupo e da zboram na osnova na tracevi, ama stvarno e bedno toa sto prai pesna za negoviot sakan drugar, i usput se pokazuva kolku pari ima on, kolku zenski moze da sobere i kakvi koli moze da donese.

Mesija напиша:
Во право си и јас имам слчушнато...А и спотот, за умрениот другар, спотот го има напраени со жени, како не му е срам, РАПОТ ГО СРАМИ, да му ја на*бам
Prvo toa so imate slusnato nema veze.Vtoro Bozin mozda e dignat i nafuran posebno od koa se vrati od Francija ali da naprais muabet mozes iako e "tesko dostapen".Ja go znam od Zlatno Slavejce i idese dolgi godini so Marija Arsovska od M2 i deteto e ok,a toa dignat e zoso i go forsiraat mnogu.Treto ne go srami rapot ON,poso rapot od damnesni vreminja e usran do daska pa i nemoze nekoj furadzija da promeni nesto ako zborime za eden cel pravec vo muzikata:raz: NELI?!?!?!

A toa so mu e debilen spotot NE DA MU E!!!!I da ne se svatime pogresno ne go branam ali nekam da se lafa neso so ne e!!!

Lucifer напиша:
Prvo toa so imate slusnato nema veze.Vtoro Bozin mozda e dignat i nafuran posebno od koa se vrati od Francija ali da naprais muabet mozes iako e "tesko dostapen".Ja go znam od Zlatno Slavejce i idese dolgi godini so Marija Arsovska od M2 i deteto e ok,a toa dignat e zoso i go forsiraat mnogu.Treto ne go srami rapot ON,poso rapot od damnesni vreminja e usran do daska pa i nemoze nekoj furadzija da promeni nesto ako zborime za eden cel pravec vo muzikata:raz: NELI?!?!?!

A toa so mu e debilen spotot NE DA MU E!!!!I da ne se svatime pogresno ne go branam ali nekam da se lafa neso so ne e!!!

Рапот не е усран....и тој еден чоек неможе да го усере.....дури мислам и дека оние вистинските рапери баш и не му обрнуваат многу внимание..... и шо знам не ми изгледа многу уфуран ко шо го праат(го гледаф низ школо и такво чуство имам).....ама да уфуран си е

DuFFy напиша:
Рапот не е усран....и тој еден чоек неможе да го усере.....дури мислам и дека оние вистинските рапери баш и не му обрнуваат многу внимание..... и шо знам не ми изгледа многу уфуран ко шо го праат(го гледаф низ школо и такво чуство имам).....ама да уфуран си е

Cekaj,ZOSTO me citirase?
Za da go kazes istoto?????:lud:
Kako be ne e rapot usran?Jas slusav rap(se misli na rap) ,a sea toa so go ima na repertoar deklarirano kako rap e pop,hip-hop,piperki,patligani,manga so rasol EBATE!!!
VISTINSKI RAPERI??????????????:lud:
Aj posoci mi vistinski raper???

Хммммммм епа сеа вака....РНС, Да Џака Накот, Аго, сите од Легијата, Камени Мост , Долината на Сенките , Сив Дом, Пука козметика, Пикисипи, Софистот и ај доста се :):):)

DuFFy напиша:
Хммммммм епа сеа вака....РНС, Да Џака Накот, Аго, сите од Легијата, Камени Мост , Долината на Сенките , Сив Дом, Пука козметика, Пикисипи, Софистот и ај доста се :):):)
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: posebno PUKA KOZMETIKA COVECE!!!!!!!!:pos2: :vozbud: :pusk:

Lucifer напиша:
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: posebno PUKA KOZMETIKA COVECE!!!!!!!!:pos2: :vozbud: :pusk:

Добро еве да речеме во Македонија нема Рапери.....ај наброј ми неколку добри светски рапери.......

Дафи брат, јас стварно не знам што му докажуваш на Луцифер..Човекот не е доволно запознаен

Ah posto jas ne sum dovolno zapoznaena-zapoznaj me ti?Moze?

DuFFy напиша:
Добро еве да речеме во Македонија нема Рапери.....ај наброј ми неколку добри светски рапери.......
Jas gi ljubam ONIX,Gangstarr,Lil Jon ponekad i toa bea tie so gi slusaF.A ti rekov deka e usran so ne znaci deka samo u mak. e usran tuku i niz cel svet!

Acid напиша:
Песната ми е некако дебилна.
Пее (демек тажи) за другар, а уствари покажува колку он е „фраер” и какви пички и коли има. Односно, како „фаќа” авион од Франција, доаѓа во Македонија и маме ебава.

Дебилштина на кило. Македонец кој рапува француски... Бабееее.
Да,слушав дека тој Радован учел со него па сите го заебаале и сеа као он да се напраи паметен и да постигне слава напраи песна абе ајде на туга несрека срека,како викаат постојат луѓе кои од рушевините на твојата несреќа ќе изградат споменик на нивната победа.Те молам..:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom