Радован

• Креатор на темата Креатор на темата J0ker_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
10 мај 2006
Мислења
92
Поени од реакции
6
Како се вика типот што ја пее песнава и дали знае некој кај може да ја симнам?

J0ker_MKD напиша:
Како се вика типот што ја пее песнава и дали знае некој кај може да ја симнам?

Bozin Spirkovski mislam se vika. :pos2:

Да,така се вика:wink:

smizlicka напиша:
pa Radovan se vika de..

Не се вика он Радован...Песната шо ја пее така се вика односно некој негов намачен другар

Песната ми е некако дебилна.
Пее (демек тажи) за другар, а уствари покажува колку он е „фраер” и какви пички и коли има. Односно, како „фаќа” авион од Франција, доаѓа во Македонија и маме ебава.

Дебилштина на кило. Македонец кој рапува француски... Бабееее.

Acid напиша:
Пее (демек тажи) за другар, а уствари покажува колку он е „фраер” и какви пички и коли има. Односно, како „фаќа” авион од Франција, доаѓа во Македонија и маме ебава.

Jas rekov tipot e debilce. :pos2:

Типот го знам...Шо му текна не знам на француски да пее...песните лоши му се од една причина
Секој втор шо го знам е рапер или има рап група...тоа е претеризам човече сите се фураат демек се рапери:)

Pa toa e najlesno. Ne treba nekoj poseben talent da naprais posebna rap `pesna` i da te ima na SkyNet. Pa i pari ako imas...

Mac)) напиша:
Типот го знам...Шо му текна не знам на француски да пее...песните лоши му се од една причина
Секој втор шо го знам е рапер или има рап група...тоа е претеризам човече сите се фураат демек се рапери:)

On ima ziveeno u Francija edno cetiri godini i zatoa mozda sakal na Francuski(t.e. sakal site da vidat deka znae Francuski):pos:

Vaka deckoto e debil , vtora rabota toj Radovan kojsto e spomnat vo pesnata sega sigurno se prevrtuva vo Grob, zasto od drugari nekoi imam doznato deka istiot toj bozin kojsto sega rapuva kolku go sakal radovan i takvi stvari koga bile deca go tepal go maltretiral , so nekolku zborovi se izivljaval vrz nego

Crnogorec_mkd напиша:
Vaka deckoto e debil , vtora rabota toj Radovan kojsto e spomnat vo pesnata sega sigurno se prevrtuva vo Grob, zasto od drugari nekoi imam doznato deka istiot toj bozin kojsto sega rapuva kolku go sakal radovan i takvi stvari koga bile deca go tepal go maltretiral , so nekolku zborovi se izivljaval vrz nego

Во право си и јас имам слчушнато...А и спотот, за умрениот другар, спотот го има напраени со жени, како не му е срам, РАПОТ ГО СРАМИ, да му ја на*бам

Acid напиша:

Многу добро кажано........
Иначе човекот се преставува како Seine92 (тоа било улицата кај шо живеел у Франција)......и многу мрзам луге шо сакаат само да се прослават со музиката (овој е и полош од сите, дури и мртвиот другар го користи за тоа).......

Mesija напиша:
Во право си и јас имам слчушнато...А и спотот, за умрениот другар, спотот го има напраени со жени, како не му е срам, РАПОТ ГО СРАМИ, да му ја на*бам

Така е.Ако више нешо праи демек он е тажен дека починал другар му нека напраи нешо мрачно..нешо шо ќе ја отсликува неговата тага...А он земал пи*ки и Хамери и сеа рапува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom