Lenny Kravitz @ Борис Трајковски - 2.10.2012

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
Вторник? DAMN!

Ова не се пропушта.Вторник,Петок сеедно ми е јас знам дека ќе идам. :vozbud::vozbud::vozbud:

Леле ги пцуев Авалон што велеа дека ќе го носат Величествениот, сге акога дознав на кого мислеле се каам невидено :S

Бев во охрид пред некоја година и беше фантастично...неам прилика да одам пак :S

Други времиња беа пред 4 години ,од финансиска перспектива :icon_lol:.
Ако сум при пари секако дека би одел пак пошо мулатчево едноставно е родено за на сцена и за правење атмосфера.

edvaj cekam da dojde koncertov !!! koga vidov pred nekoj den deka pak ke odrzi koncert tuka kolku sum se izraduval..deka go propustiv toj pred 4 godini:vozbud::vozbud::vozbud:

Ова се бара, не жалам пари за карта :)!.

Бев првиот пат кога дојде! Фантастично беше!:vozbud:
И би одела уште еднаш, ама жалосно уште од средината на Септември заминувам од МК! :facepalm:

Ееее... шо убо... деца, немојте да жалите пари за дешафкава. Тие што работат нека си ја земат среда за деј-офф, тие што се на чколија, нека праќаат родители да ги оправдаат. ЛЕНИ НЕ СЕ ПРОПУШТА!

Јас за жал ќе бидам на друг крај на светов, така да, рипајте у публика и за мене :)

Ја журката на Лени у Охрид ја слушав преку отворен прозор .. пошто бев близу до Биљанини тогаш а не отидов...сега би требало да бидам таму :)

Одам, ми треба малку позитивна енергија во животов, да се истрескам од играње и врескање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom