Mutua Madrid Open 2012 (ATP & WTA Tour)

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку е лош теренов за гледање, а можам да замислам и за играње каков е . Некако ми делува дека не можат мн мн да се лизгаат за да фатат топка. Пошто имав можност да гледам само два натпревари и тоа од жените можам да констатирам дека Азаренка не е во нејзината нормална форма, за разлика од Шарапова која иако се помачи малку сепак играше одлично.

Да ви ебам подлогата идиотска, па сите играчи ја пцујат, дај последен пат нека е, глупости.

Има нешто инфо дали на евроспорт ќе даваат Азаренка-Ивановиќ ?

Давиденко требаше заедно со Љубо да се опрости :)

Давиденко требаше заедно со Љубо да се опрости :)
Toa preeska go iskomentirav, si vikam ovoj sto uste se zamara so tenisot, neka si soberi partalite i neka si cepi so zenickata, a bas simpaticna mu e :)
Чекајте бе луѓе, ќе си намести уште 3-4 натпревари кога коефициентот за него ќе биде 1.3 а за проивникот 3 и тогаш ќе се пензионира, не е глуп :D

Чекајте бе луѓе, ќе си намести уште 3-4 натпревари кога коефициентот за него ќе биде 1.3 а за проивникот 3 и тогаш ќе се пензионира, не е глуп :D

Тоа многу јасно,ќе отиде на некој челенџер и ќе изгуби од некое дете, со стил ќе си ја заврши контровезната кариера ;)

Неееее, со 1.3 не мести никогаш. Мести со 1.01 :) а противникот кога ќе има 11 :)

Раониќ го зеде првиот сет против Федерер, 6-4. Во вториот сет, првиот гем го освои Федерер на свој сервис иако се соочи со брејк топка....

Незнам дали го глеате мечот, ама првите поени од вториот сет мора некаде да ги погледните.. одлични поени од страна на Раонич, безпотребно испаѓање на мрежа на Федерер..
Се надевам некој од тие поени ќе бидат прикачени на youtube ..

Многу пати без потреба на мрежа оди Федерер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom