#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
10 tweets, 41 following, 21 followers. Мислам дека се уходав во твитеров горе долу. Кој не ме следи, Il Genio сум @IlGenio2

Жал ми е што не можам да го поврзам и ФБ во акцијава, сепак треба да преживеам уште една година во Тетово... :(

Вести од фронтот:избришан е постот од 9гаг,сепак вредеше да се проба :D

јас лично го избришав, се накотија многу овие од југот. Како деца на сладолед летаат штом се спомне Macedonia...

Жал ми е што не можам да го поврзам и ФБ во акцијава, сепак треба да преживеам уште една година во Тетово... :(

помоќна алатка е твитерот, твитер имаат сите новинари од познатите медиуми, уживај

Јас сум овој.

Мислам дека му влегов на Твитеров... спамирам ли спамирам, е сеа колку гледаат, поима неам.

абе баталете поврзување, какво поврзување! Нема потреба од тоа! :)

јас лично го избришав, се накотија многу овие од југот. Како деца на сладолед летаат штом се спомне Macedonia...

Како и да е,неможат да не запрат,We are Legion,има други начини. :нинџ:

Jака сум бе, пред пола саат имав 10 другарчиња од средно на Твитеров, сега се 35 :) Напредок!!!
Ах, да, имав само 1 твит, сега имам 46 :) :) :)

мислам дека треба да стекнеме повеќе followers,бидејчи ако само ние овде си твитаме и споделуваме,не сме постигнале ништо,или грешка сум јас?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom