Итно е потребна АБ негатив крвна група

• Креатор на темата Креатор на темата Ivan99
  • Време на започнување Време на започнување
Па ова не би го нарекол изнудување. Си помислив дека бараат пари под рака, незаконски.

Кога ќе донираш ти даваат вода и кроасан а на луѓе им наплаќаат ако сакаат крв да земат. Мене јасно ми е дека има трошоци чувањето на крвта ама дека толкава сума е потребна, мало морген.

јас сум АБ+. ако врши работа нека ми пише пораче отварачот на темата. (мада се сомневам...)

0 негатив, ако нема друга опција, универзален дарител, иако тоа е застарена можност, понекогаш можно е да даде некој од дефицитарна група, како „вратка“ за единица дефицитарна друга група крв..... како и да е, стојам на располагање ако е потребно.

Нешто за што ми е многу криво, е тоа што имам доста честа крвна група, а сум редовен крводарител, и за жал никогаш не можам да помогнам во вакви итни случаеви.

Се надевам дека ќе се најдат крводарители. И зашто не се отвори група на фб, или веќе има?

и ја сум АБ негатив

и ја сум АБ негатив
A1Б Rh - , од Штип сум , на располагање ;)

Мојсова Славица итно и е потребна АБ- крвна група.
Тел. 075883896

Не пишувајте само на темава, јавете се на телефонот, често ваквите теми се отвараат ако некој видел на фејсбук/некаде на интернет и не ги читаат луѓето на кои им е потребна помошта за да ве исконтактираат, затоа е оставен телефон за контакт. Ако немате кредит, титнете или пратете порака, сигурно ќе ве побараат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom