Млечен ресторан - Кафана Мома

Во Мома не сум бил повеќе месеци може и година да има, па информацииве не се нај-најсвежи ама не верувам дека нешто значително се има сменето. Се надевам ќе ти помогнат информацииве. Мене ми останува да ти посакам добар провод и да пишеш како било.

Чим не си бил закажи една вечер да отидеме, ни јас не сум била овде :)

Чим не си бил закажи една вечер да отидеме, ни јас не сум била овде :)

Ти си комплицирана за кафани договарање. Те ова не ми чини, те она не ми чини, те овој не, те оваа да. Ќе се распрашам подетално како стои ситуацијата таму и ќе ти обезбедам телефонски број. Надаље на тебе ќе оставам. Бива?

Ти си комплицирана за кафани договарање. Те ова не ми чини, те она не ми чини, те овој не, те оваа да. Ќе се распрашам подетално како стои ситуацијата таму и ќе ти обезбедам телефонски број. Надаље на тебе ќе оставам. Бива?

Е така бива :)

Денеска ако закажам , нема да биде доцна ?? Мислев за петок , сабота ?? :)

Денеска ако закажам , нема да биде доцна ?? Мислев за петок , сабота ?? :)
Де бре ти премногу го тупиш , прошлиот пат кога закажувавме ,закажавме некои 3-4 сати пред да ојме таму.

Иначе гледај да го погодиш нашиов Аца кога е за дај ја осетиш атмосферата :), пошо кога е певаљката тапа сум поминвел...

Eve posle nekoe vreme kako me nema i ne sum bil pak odamna vo moma .. Od pred 5-6 meseci .. Dali se ima nesto smeneto ? Nekoja novina ? Sakam da idam so cura , pa nesto okolu cenite ? Ako ima nekoj cenovnika , neka go uploadira , ili neka kaze ceni za pijalocite .. I obrocite .. :D Fala odnapred na site :D

Eve posle nekoe vreme kako me nema i ne sum bil pak odamna vo moma .. Od pred 5-6 meseci .. Dali se ima nesto smeneto ? Nekoja novina ? Sakam da idam so cura , pa nesto okolu cenite ? Ako ima nekoj cenovnika , neka go uploadira , ili neka kaze ceni za pijalocite .. I obrocite .. :D Fala odnapred na site :D

Ко што глеам по слики на кадевечер ваму таму ова е диско кафана ( фуче жива музика играат како нова година да е ) не ми изгледа како место за со цура, освен ако не ти игра на маса :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom