ViRuS напиша:Јас лично се занимавам со медицина веќе 4 години и за тоа што касни претежно на девојките им е од имање секс со некого неколку дена пред да добие.Ова го знаат сите девојки над 25 години!
e ova ne sum go znaela a imam 25 godini

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ViRuS напиша:Јас лично се занимавам со медицина веќе 4 години и за тоа што касни претежно на девојките им е од имање секс со некого неколку дена пред да добие.Ова го знаат сите девојки над 25 години!
А бе .. ева ева .. ако ти касни значи дека си бремена?!?!?! Значи јас досега требаше да родам 129082139274982437298748939328 деца ..:nesvest:JASMIN напиша:Za devojkite...
Ajde da zboruvame za mementite koga...ni docni! Ni na kraj pamet ne vi paga da imate dete vo toj moment od zivotot, imate/nemate decko ( ne e vazno), i vi docni! Sto pravite? Pomisluvate vednas na
1.vas,
2.na deckoto,
3. na familijata,
- na abortus (pregolem rizik e da go zadrzite)
- na deteto, ( majcinski instinkti?)
Sto?
I najvaznoto:Kolku e lesen/tezok patot do apteka kade ke kupite test za bremenost?
Za momcite: Kade ste vie vo ovaa situacija?
Schtranga pa kako ne si go znaela toa do sea,uostalom deckoto e bolnicar i profesor na svoi 18 godini vredi da se poslusaschtranga напиша:e ova ne sum go znaela a imam 25 godiniako e tocno ovaa togash kaj mene sve bi trebalo da docni :icon_roll a ne e taka
![]()
Abe toa docnenje od den ,dva pa i nedela e OK, ama ne mi e jasno kako moze da im docni 1-2 meseci i pak da bidat mirni?The`bItCh напиша:А бе .. ева ева .. ако ти касни значи дека си бремена?!?!?! Значи јас досега требаше да родам 129082139274982437298748939328 деца ..:nesvest:
Никогаш не кревам “паника“ ако ми касни, тоа е толку нормално. Ретко на која жена и е точна менструацијата. Или доаѓа порано ден два или покасно и тоа е сасвим океј. Е сега, доколку сум направила некоја “беља“ и тоа без заштита ќе кренам и тоа каква паника. Прво ќе мислам како да му кажам на дечкото, нормално ќе побарам негово мислење ќе разговараме околу тоа итн., потоа да се осигурам дали навистина сум бремена, па потоа со .. а бе шо има да мислам ако дојде до такво нешто ( не дај Боже ), тогаш ќе мислам, сега ми е за џабе мислењето.Во секој случај детето останува со мене! Знаете да што мислам ... :wink:
Затоа мене ми дојде порано овој месец??ViRuS напиша:Ок ај сеа да речеме дека сум мал! Ама ај кажи ми ти што можеш да направиш со тоа ако ти касни ? можеш да земеш нож и да прочепкаш внатре и да ти потече крв ? (Немој да помисли некој ова да го направи!!!)
Јас лично се занимавам со медицина веќе 4 години и за тоа што касни претежно на девојките им е од некоја физичка активност или па од имање секс со некого неколку дена пред да добие или пак може да е некоја инфекција или пак некое пореметување на организмот!!!
Ова го знаат сите девојки над 25 години! (BTW машко сум и имам 18)
И ај сеа ќажи ми ти што ќе направиш ако ти касни?
Јас имам другарка која добива менструација на секои 6-7 месеци, и кога ќе добие истата и трае 1-2 месеци. Е сега, не знам за другите девојки на кои им касни по месец-два за оваа знам дека има проблеми со матката и некоја инфекција на половите органи. Таа вика дека тоа е причината за огромното каснење шо знам..IsidoraD напиша:Schtranga pa kako ne si go znaela toa do sea,uostalom deckoto e bolnicar i profesor na svoi 18 godini vredi da se poslusa
Abe toa docnenje od den ,dva pa i nedela e OK, ama ne mi e jasno kako moze da im docni 1-2 meseci i pak da bidat mirni?
Ne mislam na bremenost ama cim mentruacijata zaostanuva po tolku vreme spak ima nekoj problem..![]()
pretty_girl напиша:meme sekogas mi docni a se slucuva i da ne mi dojdi i po dva meseci - mam ne sum zagrizena bidejki znam deka nemam nikakva belja napraveno =)
IsidoraD напиша:A si bila li na ginekolog?Ja znaes li pricinata zasto ti kasni?
Mozda begam od temava ama stvarno ja ne bi bila mirna,obavezno na pregled bi odela.
Најчесто дома пред телевизор гледам фудбал или евентуално некаде на пиво :3: .JASMIN напиша:Za momcite: Kade ste vie vo ovaa situacija?
Jakov напиша:Најчесто дома пред телевизор гледам фудбал или евентуално некаде на пиво :3: .
Не Бе глупо...нормално размислуваат....зар очекуваше нешто друго??? Сигурно нема да седнат,плачати кукаат со „тебе„ зошто „тебе„ ти касни:pos2: ...Welcome to the real world baby..CuCeNcE напиша:Pa mn jasno a za zenskata koj ja e*e be...Ona si go ima toj problem..Neli??
c,c,c, znaci kolku glupo razmiluvate vie maskite leeee