Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се отвара ли eTrader, може ли некој да ја постира листата со купови /продажни позиции
Znaci denesniov den ke se vika EUforicen ponedelnik.Денес брокерите се утепаа од работа за цели 10 години , нонстоп вртеа телефоните ..
Незнам колакав ке биде денес вкупниот промет но мислам ке биде можеби и до 150 рекордерски милиони ...
Здраво,
Подолго време се размислував за инвестирање во берза, но еве сега конечно се решив (случајно или не после денешниве случувања).
Би сакал да ве прашам околу еTrader системот, како е процедурата за пријавување и колку изнесуваат трошоците за користење на тој систем (годишна чланарина?, провизија по трансакција и сл)?
Би сакал да ве прашам околу еTrader системот, како е процедурата за пријавување и колку изнесуваат трошоците за користење на тој систем (годишна чланарина?, провизија по трансакција и сл)?
ако си почетник не ти треба е-трејдер. отиди кај брокер и стави налози и тоа е.
Еве и јас ќе се пријавам, малку подетални инструкции ме интересираат, околу цени на брокери, разноразни такси и слично.И мене ме интересира истото, не сум почетник, пишете ве молам повеќе инфо за процедурата. Поздрав
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk