Македонска берза

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonian
  • Време на започнување Време на започнување
Bladeruner sepak stigna "SEDMATA" dividenda ,se sekavas kako mi se potsmevase koga pisuvav za dividenda od STB. negde vo januari-vevruari 2017?So zdravje da si ja trosime :aplauz:

so zdravje da si ja trosite! Nemoj so sila budala da se pravis, kako da ne znaes sto pisa I za sto ti zameruvav![DOUBLEPOST=1493565151][/DOUBLEPOST]so zdravje da si ja trosite! Nemoj so sila budala da se pravis, kako da ne znaes sto pisa I za sto ti zameruvav!

Последно уредено:
Pisav prethodno deka kapitalot na stb ne e samo golem tuku masoven sto i dava moznost sekoja godina da isplakja cela dobivka vo dividenda da ja pokacuva za porastot na zarabotkata i da gi ispolni site novi kriteriumi na bazel.

Последно уредено:
Bladeruner ne sakam da go spustam nivoto na forumot pa da da ti odgovoram kako sto zasluzuvas.Ke go zadrzam intelektualnoto nivo i ke ti odgovoram so fakti. Za dividenda od STB.zboruvav na 15 fevruari, i zatoa ovaa segasnata ja narekov vtora dividenda zasto prvata bese isplatena na 30.12.2016. Iako togas se potsmevase so"sedma dividenda vo avgust" faktite i vremeto te demantiraa.KE IMA VTORA DIVIDENDA. Ako nekoj go iteresira da procita toa e post br.3981 od 15 fevruari. Toa sto ne poseduvas STB. ne ti dava za pravo da gi narekuvas "so sila budali " tie sto imaat od ovaa akcija i sto ocekuvaa dividenda ovaa prolet uste vo fevruari. P.S. Nikoj ne pisuva na forumot zasto saka da se pravi budala tuku zasto saka da spodeli svoe i da procita drugi mislenja.:mad:

Не знам зошто интелектуален џин како тебе воопшто се занимава со црви како мене.

Bladeruner nigde ne spomenav ni dzinovi ni crvi.Sebe se smetam za pragmaticen covek so solidno obrazovanie,ama daleku od "intelektualen dzin".

Богами штом една најобична иронија не можеш да разбереш, оддалечен си 180* од 'интелектуален џин' :cool:

Крах у парламент, скршени глави, изречени мерки притовор, државата во неизвезност МСЕ у зелено ова е за поздрав.

да, изгледа дека ни е секојдневие.

Bladeruner .....Mozebi ne ja razbiram tvojata "smisla" za ironija zasto ne funkcioniram na toj nacin ,ama sigurno razbiram koga nekoj ke me narece BUDALA !!!!!!

@lycku , @bladeruner
Би ве замолил да ја смирите топката, темава е наменета за друго.
Се извинувам што вака морам да реплицирам, и сами знаете дека максимално ги ценам сите кои се активни на овој тред, ама не доликува да преоѓаме на лични навреди.

http://emagazin.mk/vesti/vest/35399
Еве и потврда од регулаторот околу Базел лејери. "Една банка изложена 20% , една комплетно капитализирана.
Кој следи малку подлабоко знае што е што.

Dali nekoj primetuva kaj STB banka kolku mnogu akcii pominuvaat na poslednite ceni vo sistemska administracija sto ne se pojavuvaat vo izvestajot. Samo vcera preku 12000akcii. do sega vkupno 33000akcii.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom