- Член од
- 30 март 2018
- Мислења
- 1.464
- Поени од реакции
- 1.897
Od 26.10 navamu, znaci za 7 dena pominaa priblizno 8000 akcii na KMB.Vi znaci nesto toa ?![]()
Дека брокерите, берзата и депозитарот се згрбавиле од кеш за провизии
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Od 26.10 navamu, znaci za 7 dena pominaa priblizno 8000 akcii na KMB.Vi znaci nesto toa ?![]()
Toa sigurno.Ama mene mi lici deka nekoj istura na ovaa cena znaejki deka nema da se povtori.Ama pak koj kupuva ???Дека брокерите, берзата и депозитарот се згрбавиле од кеш за провизии
Visok obrt na edna akcija, znaci i potencijalen rast na akcijata.Toa sigurno.Ama mene mi lici deka nekoj istura na ovaa cena znaejki deka nema da se povtori.Ama pak koj kupuva ???
Toa sigurno.Ama mene mi lici deka nekoj istura na ovaa cena znaejki deka nema da se povtori.Ama pak koj kupuva ???
Постојат три кита таму. Атеми, Ванчо и Хари. Вака по муабетов и тестостеронот веројатно си ти 4тиот. За претходниве троица знам и убеден сум дека не продаваат. Всушност они се самите парти мејкери зад затворени завеси што во основа планираат да продат ДА, но надвор друже. И тоа ќе биде капакот на нивното владеење. Коа ќе се деси тоа со курч сите ќе продаваме.Најалармантно во целиов муабет е што има голем прашалник кој продава? Епа тивко на мала врата продава тој што на цел глас објавуваше кога ја купуваше и ја раснеше (сети се снао). А купуваат Перо и Мите, познати веќе од претходните муабети, виртуелни македонски опортунисти, кои во кмб гледаат тоа што посакуваат, а не тоа што е. Ситните рипки уште мечтаат за двд, а китовите веќе се истовараат еве 6 месеци наназад
Постојат три кита таму. Атеми, Ванчо и Хари. Вака по муабетов и тестостеронот веројатно си ти 4тиот. За претходниве троица знам и убеден сум дека не продаваат. Всушност они се самите парти мејкери зад затворени завеси што во основа планираат да продат ДА, но надвор друже. И тоа ќе биде капакот на нивното владеење. Коа ќе се деси тоа со курч сите ќе продаваме.
ОК, јас сум Перо на Мите и ученички очекувам ценовно чуствтителна информација за главниве протагонисти во банката ако купуваат или продаваат бар една акција. Нели причинско последичен процес. Од внатрешноста сум, не знам кулоари, фела, немам пријатели а Хари како мандатар го знам само од партија. Се ова во наводници.... Посочи ми едно име шо истура или дај ми еден конретен аргумент како го примети тоа ? (повторно нема смајли).
toa se javno dostapni podatoci , zakonski mnogu vozmozno, licno sum vadelХах дека Хари ќе дозволи компјутерски писмен човек да му влезе у топ 4 акционери. Смешка на денот.