Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koga treba da se najde na sobraniska sednica prasanjeto za MPT?
sekoja objava da ide po 10-15% . Lani koga bese sigurna rabotava se vgradi vo cena. sega po objavata pak, koga ke pomine vo sobranie pak, koga ke legnat na smetka uste ednas. ne ide toa taka drugari.
ne se bash isti kalibar i biznis modelБритиш Петролеум, Ројал Дач ШЕЛ и останатите нафтени гиганти се на најниски цени во последни 25 години, а овде Макпетрол, Окта и остали си газат.
Дефинитивно сме некој експеримент.
se slagam deka moze ama ne pravi.Firmata ladno moze da si pravi 20 miliona sto znaci 200 miliona ne e nekoja para
Mene bi me zacudilo . Zatoa sto prodavanjeto na gasovodot e zatoa sto ne smee da bide i trgovec i distributer.Ne me cudi ako sp tie 30 miliona ne dobie tender za montiranje na gasni prikljucoci pa kako distributer na gas da napravi dopolnitelno turbo zarabotka vprocem nema da bide dostavuvach tuku snabduvach na gas![]()
ako isfrlime proizvodstvo ostanuva snabduvanje i distribucija '' you can't have both''Според Законот за енергетика лиценците се: производство, дистрибуција и снабдување, така што со отстапувањето на ГА-МА (дистрибуцијата) "може" да добие снабдување?!
ako isfrlime proizvodstvo ostanuva snabduvanje i distribucija '' you can't have both''![]()