Види тоа е и проблемот - нема да не добијат. Во случај да пробаат да си играат играчки со нас, ќе видат што е палење на нивниот посран ентитет. Ние колку и да сме толерантни, ако дојде нож до коска, ќе зажалат што се родиле.![]()
1 bold

2 bold

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види тоа е и проблемот - нема да не добијат. Во случај да пробаат да си играат играчки со нас, ќе видат што е палење на нивниот посран ентитет. Ние колку и да сме толерантни, ако дојде нож до коска, ќе зажалат што се родиле.![]()
Сакаш да кажеш дека терористичките групации можат да не добијат против војската ?Нас македонците да не нападнат, може и ќе добијат, ама со Грција и Србија е исто како да се маваш со глава во ѕид, кога ќе земеш во обзир колку се наоружани и спремни.
Сакаш да кажеш дека терористичките групации можат да не добијат против војската ?
Тие се неискусни дивјаци дечко џабе ги пушташ нив у војна џабе трошат куршуми. Све зависи како би изиграл со платениците и НАТО.
Дај боже да се скрчкаат со Грците и да ги срмнат после со земја, Ќе се оттарасиме и Ние и Грците и Србите.....после тие биле секогаш угнетувани и немале права, да ви ебам шипојте....
Абе дете ај седи мадро , кажи ми како се "посрамотила" нашата армија без да мешаш тука ургирања од вашите татковци НАТО и наредби за прекин на огнот.Ne znam kako ne dobies BAN
Pa u 2001 vasata armija se posramoti nekolku pati .. A ova finta so ACTOSH i samite ne ja znaete samo blamirate tukaza ova da.. STE MNOGU FINI .. So Grcija eve vie ste tie koi sto treba da napraite nesto
Ali VIE...![]()
Смеј се, еден ден сите во драч под море ќе завршите.1 bold
2 bold![]()
![]()
Idi gledaj statistiki od armi i se drugo i ne jadi mnogu duka DETEАбе дете ај седи мадро , кажи ми како се "посрамотила" нашата армија без да мешаш тука ургирања од вашите татковци НАТО и наредби за прекин на огнот.
Смеј се, еден ден сите во драч под море ќе завршите.
Да гледам статистики ? Хахахаах абе дете дете колку си сладокIdi gledaj statistiki od armi i se drugo i ne jadi mnogu duka DETE
--- надополнето: 21 април 2012 во 16:40 ---
TITO kade si ....![]()
Ne znam kako ne dobies BAN
Pa u 2001 vasata armija se posramoti nekolku pati .. A ova finta so ACTOSH i samite ne ja znaete samo blamirate tukaza ova da.. STE MNOGU FINI .. So Grcija eve vie ste tie koi sto treba da napraite nesto
Ali VIE...![]()
Ne znam kako ne dobies BAN
Ali VIE...![]()
баш ме интересира кога се посрамоти АРМ според тебе(вас),дали кога НАТО се закани дека ќе не смирува принудно ако се употреби преголема сила кон УЧК за Македонија да ја одбрани својата територија ?!
подобро да се информираш подобро за наместениот конфликт,зошто воено не го добивте конфликтот,ако Македонија целосно го употребеше воздушниот,оклопниот и пешадискиот арсенал ниедно село или пункт на УЧК немаше камен на камен да остане........подобро да ги замолите американците што подолго да останат на Балканот,зошто кога ќе дојде време да се повлечат верувај дека нема воопшто да им биде лесно на вжештените глави како твојата.........работи и гледај си ја фамилијата,спортот е прекрасна работа за натпреварување,ама од војната верувај воопшто нема ќар никој,залудно ќе плачат безброј родители по своите чеда........
Знаеш дека во тие 3 дена што не беа ни 3 дена имаше точно 12 наредби за прекин на огнот од овие што им го дудлате НАТО . Иди прашај некое поискусно лице за колку време можеме да ве добиеме вас без мешање од платеници , НАТО и разно разни организации. Не ме заебавај као да зборам за утакмица Барселона - Цементара.Ne be , vo seloto Aracinovo spored vas bea vadeni Uck i Komandantite , a vasata "ARMIJA" 3 dena ne uspea da vleze vo seloto i toa blizu Skopje :A !!! TOCKA
A ne ne... imase stranski instruktori zatoa..