Вампирски филмови

• Креатор на темата Креатор на темата Body Electric
  • Време на започнување Време на започнување
Priest:facepalm:
Трагедија у боја умрев од досада додека го гледав....

Priest:facepalm:
Трагедија у боја умрев од досада додека го гледав....
Јас го гледав 15 мин, очекував сериозен филм излезе пак некој комик марвел стрип и го исклучив.

Daybreakers за вечерва е на Watchlist да видиме шо ќе испадне си велам ќе ме изненади :)
веќе 3-4 месеци се токмам да го гледам

Јас го гледав 15 мин, очекував сериозен филм излезе пак некој комик марвел стрип и го исклучив.
Прочитав мислам дека некаде дека ќе правеле и втор дел, ама што знам очекував многу повеќе од филмов, од попови на мадафакерски мотори и тепање во кунг фу стил.
Daybreakers за вечерва е на Watchlist да видиме шо ќе испадне си велам ќе ме изненади :)
веќе 3-4 месеци се токмам да го гледам
Daybreakers испадна доста интересно филмче, над просекот дефинитивно, иако имаше надеж да биде уште нешто повеќе, ама сепак вреди да се изгледа, нема да зажалиш.

Vampire in Brooklyn со Еди Марфи :pos:

Не, озбилно, филмот ми е многу интересен а го имам гледано многу пати досега. Плус има и многу смешни сцени. Еден од најниско ренгираните филмови на Еди Марфи а сепак според мене заслужува чиста 10ка затоа што сметам дека Еди има фаца и карактер за да глуми вампир.

Исто многу јак вампирски филм 30 Days of Night од 2007 година

BTW, еве го Vampire in Brooklyn цел на YouTube само без превод!

Daybreakers има реална оцена за мене на ИМДБ 6.5, вреди да се погледне ама ништо посебно...неинтересни ликови, некои дупки, тапа крај...добро почна, можеше/требаше да биде многу подобар ама ете...

Југословенскиoв е добар
Leptirica (TV movie)

i realy like twilight ang his all vampire....

Attachments

• twilight-graphics-08.jpg
    twilight-graphics-08.jpg
    26,9 KB · Прегледи: 4
Незнам зошто тотално се пронаоѓам во напишаново!
Имам гледано само два филма од овде кои навистина ми оставиле огромен впечаток и ми се меѓу омилените, ако не и нај омилени!

Interview with the vampire е филм кој потполно ме фасцнинира! Да го гледам секој ден по 10 пати ми се чини дека нема никогаш да ми здодее. Башка актерите се бомба, ама тоа не е толку важно. Важно е дека целокупната содржина на филмот е за чиста десетка! Се нервирам што денешниве генерации мислат дека twilight е се! Бидејки не е, и незнаат колку пропуштиле.

И со Ван Хелсинг.
Прекрасен филм. Особено ми се допадна Маришка. (y)
Aleera-van-helsing-1791925-600-485.jpg

И се дивам на жената. Исто така чиста 10!

А за останатите не сум имала време да ги погледнам. Доколку најдам задолжително ќе го сторам тоа. :)

Abraham Lincoln vampire hunter стварно добар филм гледајте го нема да зажалите :):):):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom