Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Турци и Цигани.Има турци и цигани.
Монголци не сум видел знам само амбасада дека имаха, инако имаме от сеТурци и Цигани.
Ами Србите, Македонците, Грците, Кинезите, Монголците, Молдавците, Украинците,....?
Турци и Цигани.
Ами Србите, Македонците, Грците, Кинезите, Монголците, Молдавците, Украинците,....?
Извинувам се останал сум со впечаток дека лет 3 е Србин!Во ред, тоа „вас“ ме збуни. Колку што знам, Лет3 живее во Македонија.
Знам дека имате, само тоа вие не го знаете, или не сакате.Монголци не сум видел знам само амбасада дека имаха, инако имаме от се![]()
Тоа друго е, не ги броиме туристите. Тука стана муабет за постојаните жители кои ги имате.Ами Швеѓаните, Германците, Холанѓаните?
Во август специjално ги има многу.
Не знам дали и ти сам знаеш шо ти е поентата на постов во темава.
He he, nema brate, ke si uleznete i vie i ke si platite kako i nie si plakiame struiata na avstriicite i germancite vodata na francuzite i taka natamo. Ke vlezete i oshte kak... cheersБугари, ако ни ја напрајте таа услуга должници ќе ви бидеме, не сме ние за Еу.
na ctrkantia mu otgovoriv. Ama serverot proiavuva neposlushnost.Не знам дали и ти сам знаеш шо ти е поентата на постов во темава.
Еи секогаш Сител прв дознава пред полицијата знаеше за убиените крај Скопје,во неработен ден знае настапите на потпретседателот на Бугарија!На Белградне муодговараатнитудобрите односи меѓуБугарија и Македонијаниту да имасоживотмеѓуМакедонци иАлбанци во Македонија
Што се случи?Има поинтересни работи што се случиха во Босилеград таа година.
Еее татариве види ги вето ќе ставале
Значи кој копија народ се неможам да поверувам, ништо сами не им текнува во тоа татарските глави, се нешто фашистичко да ископираат, да имитираат, да украдат. Сегде има татарско малцинство, само во Бугарија нема други малцинства имале само турци и роми. Многу чиста нација бе вие, шо прашок користите?
Татко ти е србин, сигурноТо су срби брате