Новите контејнери!

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Антички Кофчег. Сеа ќе можат бездомниците подобр да се осејкаат во новите домови со антички изглед. Мирен сон...

секој ден луѓе се самоубиваат заглавени во кредити, се повеќе семејства едвај врзуваат крај со крај, а овие барокни контењери прават

....ДЕЦАТА НИВНИ ЛЕБ ОД ТИЕ КОНТЕЊЕРИ ДА ЈАДАТ И ПОКРАЈ НИВ ДА СПИЈАТ

секој ден луѓе се самоубиваат заглавени во кредити, се повеќе семејства едвај врзуваат крај со крај, а овие барокни контењери прават

....ДЕЦАТА НИВНИ ЛЕБ ОД ТИЕ КОНТЕЊЕРИ ДА ЈАДАТ И ПОКРАЈ НИВ ДА СПИЈАТ

Барокни, ами како ! :X3::ROFLMAO:
Скопје = Дизниленд
Скопје = Град на Кичот
Скопје = Имагинација и Фантазија

П.С. Извинете што ве прашувам, но дали на пиратските галии/каравели во Вардар ќе има и топови и тоа автентични ко оние стари историски топови со метални ѓулиња и барутско полнење ! :LOL::P

Ќе се воздржам од дополнително коментирање се додека Комунална/град Скопје/Влада не излезат со инфомацијата... Не сакам да е ова вистина, сакам бродовите да бидат најниската точка до која паднаа со умот властиве.

nekomu mu bilo eptem dosadno pa si izmislil storija za kontejnerive
no...... nevkusna shala :D

Ахха Шала Шала ама во секоја шала има пола вистина, плус ова е Македонија, така да се е возможно и ништо не ме чуди !
Како што напиша еден член во една друга слична тема, му се присторило дека на небото летаат мали летечки чинии/објекти, а во нив имало дечишта кои ја пееле песната ’излези момче’... ! :X3:

Нека ги стават бе. :D
2 риот ден ќе го потпишам грујо со спреј на нив.

Море глупа држава.

--> е вака.

Attachments

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    28,9 KB · Прегледи: 13
  • Ми се допаѓа
Reactions: `V`
Оти мешаш кирилица и латиница? И оти не е во барокно-антички стил?:eek::confused:

Како бе не е во барок-антички стил? :P

- Да си одговара со мозокот на државата. :D :D

Колкав циркуз излезе од Скопје 2014 :)

Ало бе валда, не е само Скопје град во државава! Уште малку и закон ќе воведат низ центар да се минува само со облека во барок стил!:tapp:

Не се палете џабе,тоа е од музеј сликано,не рипајте како муви без глави .

До авторот на темава..Се што ќе видиш на билд форум немора да веруваш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom