♛ Монте Карло 2012 (Rolex Masters) ♛

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
сега да се свртиме на другата страна од тенисот...

306693_10150650053337680_65920772679_9855280_823483716_n.jpg

582509_10150650053472680_65920772679_9855283_1987710861_n.jpg

:love:

п.с. мењај аватар! :D

Ова е Марија Шарапова?????????? Да не пишеше некој немаше да ја познаам, ко глувче се направила. Што им бидна со фризуриве?:D

Зошто е прекината Монако-Хасе? Дожд? Имаат абер наскоро да продолжат? :D

Убаво и стои фризурата на Маца бе, не ми ја вреѓајте! :X3:

Него не сум знаел дека Мареј играл у двојки со брат му... Andy and Jaime Murray. :eek:

^ Не му е првпат да играат дубл заедно.:)
Иначе добар меч играат Монако-Хасе, би требало да го добие Монако, во третиот сет води со 3-1 . Иначе мечот беше 77минути прекинат, поради дожд.

Едит: се повреди Монако:eek: , ќе видиме дали ќе се одлучи да го продолжи мечот.

^ Не му е првпат да играат дубл заедно.:)
Иначе добар меч играат Монако-Хасе, би требало да го добие Монако, во третиот сет води со 3-1 . Иначе мечот беше 77минути прекинат, поради дожд.

Едит: се повреди Монако:eek: , ќе видиме дали ќе се одлучи да го продолжи мечот.

Ја предаде Монако??

raspored.jpg

Еве го распоредот за утре, Рафа ќе игра околу 14 часот, а јас таман тогаш на училиште. Каков програм утре, ништо нема да може да гледам :( Сепак се надевам дека добар дел од мечот Сепи - Ѓоковиќ ќе имам шанса да го видам.

Типса - Монтањес ќе биде одличен меч, за жал нема да има пренос за тој меч, истото се однесува на Алмагро - Стараче.....

Белучи - Ферер, класичен дуел на земја помеѓу два љубители на оваа подлога, ќе биде одличен меч. :)

^ Ooo Супер програма. Ако го дадеа Рафа од 10 и 30 ќе се отепав...

Хенеску е надвор од форма, се мислам Сепи ќе победи во 2 сета. Го гледав Ханеску пред две недели на челенџер , не е тој стариот .
6:3.6:1 ;)

Монако ја предал,изгледа се изморил дечкото,многу брзо му дојде турниров,немаше пауза од финалето во Хјустон.

6:3.6:1 ;)

Монако ја предал,изгледа се изморил дечкото,многу брзо му дојде турниров,немаше пауза од финалето во Хјустон.
Се повреди нешто Монако. Прв сет јас го гледав супер играше..

Коефициентиве за Ноле и Рафа утре колку се 1.05? :pos:

Види Фотос што е со аватаров? :D

Еден од Рафа и Новак ќе биде + гемови :)

Телма битно здравје тек од наредна среда ќе почне да дава :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom