Облека за матурска вечер [за машки]

• Креатор на темата Креатор на темата Epics™
  • Време на започнување Време на започнување
не дека сум некој пребендисан или педер ама стварно незнам шо да облечам за матурската....ај вие предложете ми нешто...
Шо по спортско гледај ...немој кравати машни да ставаш или онака наџуџурени чевли подобро земи некоја тенка марама некоја кошула со спортско сако и некои по спортски панатолни и мокасинки и некој саат стави па и ланче може... :D

3.jpg

340x.jpg

channingtatum3.jpg

тој ан втората слика добар е ....ама без тој шалот или што му е :)
--- надополнето: 6 мај 2012 во 15:28 ---
Шо по спортско гледај ...немој кравати машни да ставаш или онака наџуџурени чевли подобро земи некоја тенка марама некоја кошула со спортско сако и некои по спортски панатолни и мокасинки и некој саат стави па и ланче може... :D
може со некоја слика да ми покажеш оти стварно немам појма ич не се разбирам во вакви работи уште од мал мајками сама ми купува ја само ги носам :D :D

Абе зашо мора да го има на слики па створи си твоја визуелна слика за тоа каков сакаш да бидеш ...јас лично како на фотографиииве џемпери не ти препорачувам!
А иу тоа мможеш мајца и елече и тоа е супер стил сега!
Значи пример ете ако си онака слаб некоја кошула уз телопример тегет боја,со мала тенка марама со светло сина боја, пример можеш сако со кремава боја или сива или слонова коска боја,панталони по спортски онака но да имаат допир и со класиката и мокасинки да бидат тегет! замисли некако а и имаш советници за како да се облечеш студенти од мода и дизајн помагаат али 1000 ка провизија никад не бии им дал -.-

Да ми каже некој,некоја продавница во Скопје за панталони,кошули од ваков тип бидејќи не сум од Скопје:)

Ај некој предлог/совет било што за матурска. :icon_lol:
Знам малце е рано,но да си испланирам :).
Сакам да бидам облечен во плави пантолони/фармерки, со плави патичина и каква кошула да носам? Дали плава,бела каква? Може и слики да споделите,уште подобро или некој друг предлог (само да е поспортски).

Ај некој предлог/совет било што за матурска. :icon_lol:
Знам малце е рано,но да си испланирам :).
Сакам да бидам облечен во плави пантолони/фармерки, со плави патичина и каква кошула да носам? Дали плава,бела каква? Може и слики да споделите,уште подобро или некој друг предлог (само да е поспортски).
Не да ти е рано :) Јас ќе ти предложам да не се замараш со ова многу. Би ти препорачал бела кошула. Да не трошиш пари на сакоа зш никат нема да можеш да ги облечеш ако можеш да позајмиш од некој твој другар што му поминало матура. Ја лани многу пари потрошив само на патики оти знам дека ќе ги носам.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom