Дали користите Viber?

• Креатор на темата Креатор на темата kerestin
  • Време на започнување Време на започнување
Ајпад 3 ја колку шо сум едуциран нема картица, шо значи пораката треба да ти стигне на телефонот на кој ја користиш картицата, ако не стигне има еден линк го следиш и го пишуваш бројот, и ти ѕвонат на тој број - следиш секретарка автоматска и ти даваат код за активација.
Па имам микро-сим картичка на ајпадов само што немам појдовни повици како кај ајфони,туку го користам само за интернет од микро-сим,а најчесто го користам со Wi-Fi .

Испратено од iPad 3 со Tapatalk HD

Па имам микро-сим картичка на ајпадов само што немам појдовни повици како кај ајфони,туку го користам само за интернет од микро-сим,а најчесто го користам со Wi-Fi .

Испратено од iPad 3 со Tapatalk HD
Eпа пораката треба да ти стигне преку картицата преку нормална мрежа ама ете не стигнала не знам зашто.
Битно си средил, а за тоа дека треба провајдер интернет за активација не треба :)

Ајпад 3 ја колку шо сум едуциран нема картица, шо значи пораката треба да ти стигне на телефонот на кој ја користиш картицата, ако не стигне има еден линк го следиш и го пишуваш бројот, и ти ѕвонат на тој број - следиш секретарка автоматска и ти даваат код за активација.
Мислам дека Не мораш да одговориш на повикот...кај мене звонеше 3 пати и прекина и веднаш потоа стига кодот.
Бројот од кој ви звонат е +545579278203 за да не се чудите :)

Eпа пораката треба да ти стигне преку картицата преку нормална мрежа ама ете не стигнала не знам зашто.
Битно си средил, а за тоа дека треба провајдер интернет за активација не треба :)
Да да, треба од интернет провајдер од оператор да побарам да активира тоа ќе да е :)

И јас неможам да го активирам на пц :( Пробав неколку пати да ми прати код на телефон, ама недоаѓа ништо и го баталив...Инаку го користам често на мобилниот.

Зошто контактите од Вајбер ми се дуплирани, некои од нив по неколку пати. Многу изгледа несредено сакам да го средам. А и кога зборам со некој се слуша ко на спикерфон. Мада мислам второво е пошто не е компатибилен со некои телефони што е голем пропуст.

дали може да се симне вибер за самсунг гт 3770?
--- надополнето: 13 мај 2013 во 22:37 ---

Не.
Не.
Не.
Не.

Има некој проблем со update-от на новиот viber? Кај мене со новата верзија е ептен спор

Дали можам на BlackBerry Curve 8520 да инсталирам Viber, и ако може како да го изведам тоа? :свиркам:

Одлична апликација е Viber-от. Бесплатни јавувања, бесплатни пораки. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom