Wi-Fi рутери (препораки, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата JaaMajkata
  • Време на започнување Време на започнување
оокеј друже ако ти викаш така нека биде така...ја сега чаре...upgrade na androidot ili...???

tnx bro...telefonceto e koska ali jebiga se slucuvat i kiksovi...Jas sum nov na forumov pa me interesira i kako da mu napravam root na alcatelot...???tnx uste ednac

Е тоа не знам, види во подфорумот Мобилни има подфорум за Андроид, јас никогаш не сум имал Андроид

Препорака за Wi-Fi рутер ?
На што да внимавам кога купувам? :)

Препорака за Wi-Fi рутер ?
На што да внимавам кога купувам? :)
Ти го продадам мојов, не ми треба. :)

Продавам рутер TP - LINK Model No. TL - WR740N, не е користен. Го земав али имав проблеми при конектирање со лап топ и проблемот беше до лаптопот. Оттогаш не го упалив зашто немам за што да го користам, стара мрежна карта има. На сите други лаптопи може само на мојов не може. Еднаш дали го имам уклучено а уште 5 месеци гаранција има. Цена по договор. :)

Ти го продадам мојов, не ми треба. :)

Продавам рутер TP - LINK Model No. TL - WR740N, не е користен. Го земав али имав проблеми при конектирање со лап топ и проблемот беше до лаптопот. Оттогаш не го упалив зашто немам за што да го користам, стара мрежна карта има. На сите други лаптопи може само на мојов не може. Еднаш дали го имам уклучено а уште 5 месеци гаранција има. Цена по договор. :)

А колку пари е нов таков и колку го продаваш ти? :)

Значи вака, лаптопот не прима никаква бежична конекција, значи пиши (no connections are available), а на мобилниот има полно.... Копчето на лаптопот за wireless е приклучено, со адаптерот се е во ред(working properly, up to date, etc.) Го рестартирав адаптерот преку troubleshooter -от пак ништо... Долу во toolbar-от на иконата за конекција има "X" никако не успеав да го напрам... :/ Некаков совет...

Дечки имам Linksys рутер од америка донесен го уклучив во штек и нормално цркна, па сега нека кажи некој дали можи да се напрај и колку би коштало.

Значи вака, лаптопот не прима никаква бежична конекција, значи пиши (no connections are available), а на мобилниот има полно.... Копчето на лаптопот за wireless е приклучено, со адаптерот се е во ред(working properly, up to date, etc.) Го рестартирав адаптерот преку troubleshooter -от пак ништо... Долу во toolbar-от на иконата за конекција има "X" никако не успеав да го напрам... :/ Некаков совет...
шо лаптоп е ?
Дечки имам Linksys рутер од америка донесен го уклучив во штек и нормално цркна, па сега нека кажи некој дали можи да се напрај и колку би коштало.
Ех рутер ќе правеш, купи си нов најевтините се некаде 800-900 ден.

Види по овие Anhoch, Set, Amc ... мора ли да е Linksys ?

Знам дека има рутери по таа цена ама незнам зошто некако како приврзан сум за Linksys затоа те прашав дали знајш некаде да има Linksys за толку евтино.

Знам дека има рутери по таа цена ама незнам зошто некако како приврзан сум за Linksys затоа те прашав дали знајш некаде да има Linksys за толку евтино.
за поевтина од таа цена на циганското пазарче во скопје може да најдиш :)

Како да го направам интернетот достапен од рутерот на ресиверот ?
Имам купено rs232 - Lan kabel..... ? Некои софтверски решенија ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom