Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти го продадам мојов, не ми треба.Препорака за Wi-Fi рутер ?
На што да внимавам кога купувам?![]()
Ти го продадам мојов, не ми треба.
Продавам рутер TP - LINK Model No. TL - WR740N, не е користен. Го земав али имав проблеми при конектирање со лап топ и проблемот беше до лаптопот. Оттогаш не го упалив зашто немам за што да го користам, стара мрежна карта има. На сите други лаптопи може само на мојов не може. Еднаш дали го имам уклучено а уште 5 месеци гаранција има. Цена по договор.![]()
шо лаптоп е ?Значи вака, лаптопот не прима никаква бежична конекција, значи пиши (no connections are available), а на мобилниот има полно.... Копчето на лаптопот за wireless е приклучено, со адаптерот се е во ред(working properly, up to date, etc.) Го рестартирав адаптерот преку troubleshooter -от пак ништо... Долу во toolbar-от на иконата за конекција има "X" никако не успеав да го напрам... :/ Некаков совет...
Ех рутер ќе правеш, купи си нов најевтините се некаде 800-900 ден.Дечки имам Linksys рутер од америка донесен го уклучив во штек и нормално цркна, па сега нека кажи некој дали можи да се напрај и колку би коштало.
шо лаптоп е ?
Ех рутер ќе правеш, купи си нов најевтините се некаде 800-900 ден.
за поевтина од таа цена на циганското пазарче во скопје може да најдишЗнам дека има рутери по таа цена ама незнам зошто некако како приврзан сум за Linksys затоа те прашав дали знајш некаде да има Linksys за толку евтино.