Кој е похрабар во искажување љубов?

• Креатор на темата Креатор на темата ПрИтИ_гРл
  • Време на започнување Време на започнување
Кога се работи за вистинска љубов, и женските и машките подеднакво ја признаваат и искажуваат. Е сега, многу јасно е дека поретко се заљубуваат мажите (и со право), па затоа најверојатно се создава некое генерално мислење дека не ја искажуваат љубовта толку многу како жените. Е па сега, со жени како повеќето, и јас би играла така:toe:

јас мислам дека девојките само онака одокулу а маските некои вистински сакаат и кога ке ти кажат кажано е а некои само за да те свртат

dusicka напиша:
јас мислам дека девојките само онака одокулу а маските некои вистински сакаат и кога ке ти кажат кажано е а некои само за да те свртат

Душо едно ќе ти кажам жените можат да длумат оргазам, ама мажите можат да глумат врска.

I ja mislam zenskite. Najcesto maskite ne go kazuvaat toa za da ne im se povredi demek gordosta ( ne zboram za site maski), ili pak za da ne ispadnat papucari pred drugarite (kao so kaza Wuppy).

pretty_girl напиша:
sto mislite koi se pohrabri vo iskazuvanje na ljubovte?
jas iskreno mislam deka se devojkite bidejki tie porano sozrevaat a maskite podocna itn...
vie sto mislite???:zlo:

женските... нема дискусија ..и нема везе со созревање... заклучувај тема ;)

Nemoze da se razmisluva na toj nacin i da se kaze da mazite se pohrabri ili zenite.sekoj ljubovta so ja oseka ja iskazuva na naj razlicen nacinh.Nekoj se zatvoreni vo sebe a nekoj otvoreno se spremni da ja iskazat.Mnogu mazi znam so javno ja iskazuvaat ljubovta a nekoj koi ne ni priznaavaat deka custvuvaat neso a od vnatre strasno gorap to taa odoba.isto e i do zenite...so znaci nema granici vo nikoj slucaj

Pa,zavisi, ako chustvuvash ljubov, nema vrska koj kje izrazi prv ljubov..VAzno e da ja chustvuva taa...

Ај ем а бич напиша:
Точно дека сме похрабри :toe:

па сега морам да признаам ако сум машко кога е така , така е

Flik напиша:
па сега морам да признаам ако сум машко кога е така , така е
mislam deka bas i nema nekoe merilo okolu toa zosto porano fakt:bea maskite no sega i zenskite se na isto nivo

Мислам дека женските:lud:

Неможе да се генерализира во врска со ова прашање, секој заљубен човек ја искажува својата љубов така да јас мислам и женските и машките подеднакво ја искажуваат љубовта.

Женските се по „непресметливи„ , по чувствителни, посилно ги доживуваат сите емоции, побрз им е јазикот од УМот:pos2: , секогаш повеќе се спремни да ризикуваат,да влетуваат во авантуристички „потфати„....ако тоа ги прави храбри...ОК:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom