Најсексапилните акциони хероини на 21-век

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
На листава ви недостасува Sigourney Weaver!
002596064098.jpg

не сум сериозен

не сум сериозен

Штета што не си. Она почнала да го гради патот за жени акциони херои кои што госпогиците од напишаниот артикал го довршуваат. Инаку дотичните за талентот можат само да и се фатат. A исто така доколку има сцена толку силна како во сликата погоре која ја постави во било кој акционен филм од жениве наброени па еве на. Единствено Јовович ми прави кејф. Би можел да ја споредам како женска верзија на Џејсон Статам.

А инаку под поинакво светло....
sw.jpg

:drk:? Maybe? Yes?

според мене Кејт Бекинсејл дефинитивно :D

Не е баш од 21 ви век, тие што гледале акциони филмчиња од 80 ти и рани 90 ти сигурно се сеќаваат на China O'Brien :)

1727293,WQZy+_3zKEKqOXl5vO6kkN3__LI8A6RGT2pvaepNS+wukgr0i6X53wH4ohwA3gAOZmSGjIltu8m8+putdBgbSg==.jpg

Не е баш од 21 ви век, тие што гледале акциони филмчиња од 80 ти и рани 90 ти сигурно се сеќаваат на China O'Brien :)

Ajjjjjjjjjjj :pos:. Браво. Сум ја заборавил ''легендава'', а филмов на КРТ мислам го имам гледано.

Единствен нејзин акционен филм, ама е огнена
1288108-12_super.jpg

936full-barb-wire-photo.jpg

Вака кога ќе се сетам само два филма имам гледано од Памела,
првиот знаете кој е :)

Интересна е глумицава,ама дали е интересна серијава ја имаш гледано?
Па гледајки дека збориме за серијава во тема за најубави акциони хероини би помислил дека ме прашуваш дали девојките што глумат таму се добри. Доколку е така би ти рекол да, серијава е одлична ;). Доколку ме прашуваш општо за серијава, добра е. Ако ги имаш гледано Зина/Херкулес како нив е и помешано со Lord of the Rings. Интересна е за гледање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom