Возачка на 16 години само за одлични: Дискриминација или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Makarov's Lead
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гледам денешнава статистика што излезе колку се зголеми бројот на децата во Македонија, сите само деца прават. Тоа оти поттикот беше добар, да не беше којзнае дали толку ќе се зголемеше бројот.

Кај ќе се зголеми кога ти нејќеш да правиш деца... на твои години баба ми имала 3 даца,а не како ти денес,користиш дуплекс кондоми од страв да не те закачи некој сперматозоид.

Кај ќе се зголеми кога ти нејќеш да правиш деца... на твои години баба ми имала 3 даца,а не како ти денес,користиш дуплекс кондоми од страв да не те закачи некој сперматозоид.

Јас мислам да го забранат увозот на кондоми,и да се забрани нивно користење,тогаш има да рипнеме,ќе ја стигнеме Азија до Скопје 2014 :D

Чекам подобар проект за поттик или да се вратам во времето на бабати може некако ќе ја спречев твојата појава денес.

Демек ако си одличен ученик си и одличен возач ? :D
Како што рипна бензинов до 100ден за литро незнам за што ќе им служи возачката.

добро дали само кај нас има вакви ГЛУПАВИ закони? навистина незнам до која мера оди глупоста особено кај македонските политичари министри и слично. ама најсериозно може да бидеме на прво место по предложени ГЛУПАВИ закони.

добро дали само кај нас има вакви ГЛУПАВИ закони? навистина незнам до која мера оди глупоста особено кај македонските политичари министри и слично. ама најсериозно може да бидеме на прво место по предложени ГЛУПАВИ закони.

Имаше една тема од поодамна со глупави закони...од Британија,Америка,Кина,Русија...посебно британските ..овие се боза за разлика од тие :icon_mrgr:

Имаше една тема од поодамна со глупави закони...од Британија,Америка,Кина,Русија...посебно британските ..овие се боза за разлика од тие :icon_mrgr:
знам дека имаше прееска ми текна на неа.. за се има почеток ама како сме почнале верувај ке ги стигнеме за кратко време.

нема ништо дискриминаторски тука, понављачите и единичарите и така ќе пичат такси или камион и ќе имаат цел живот да возат колку им душа сака, две години ништо не им мењаат.

нема ништо дискриминаторски тука, понављачи и единичира и така ќе пичат такси или камион и ќе имаат цел живот да возат колку им душа сака.

:facepalm:

30000 ден + одличен + 16 години = :гомце: Кратко и јасно !!!

А добро тој одличниот што има дипломи на натпревари по математика, физика или хемија, треба на него за спејс шатл да му дадат да полага ? Постои разлика од крадење на кола неколку пати од секојдневно учество во сообраќај со 16 години.

ГЛУПОСТ-како бре на незрели дечурлаана ќе им се дава возачка,епа после сме имале илјадници мртви од сообраќајки а Х10 повредени.
--- надополнето: 23 март 2012 во 00:45 ---

Дете македонија е распаметена(brain drain) квалитетните кадри заминаа и проекциите се дека за 20 години ќе бидеме држава со популација од 1 800 000.

Дете македонија е распаметена(brain drain) квалитетните кадри заминаа и проекциите се дека за 20 години ќе бидеме држава со популација од 1 800 000.

Koлку години имаш ти?
Сега колку популација имаме?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom