Легендарни тениски мечеви (мечеви кои ви оставиле голем впечаток)

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување
Се сложувам со некои од мислењата погоре, и не би да се повторувам, само мислам дека и овој меч можи да се вметни во тие кои стварно биле за памтење, барем според мене, не дека сум фан на Новак..

Гледам дека погоре сте набројале некои од моиве омилени мечеви. Јас на прво место го ставам финалето Роже-Рафа на Вимблдон 2008 година.

Сепак за да не се повторувам, ќе го поставам овогодинешното финале помеѓу Новак и Рафа на Аустралиа Опен. Уживање. (y)

Доста добар меч, Федерер многу агресивен... особено во првиот сет, уживајте :)

Naj epic match go gleav cel od pocetok do kraj( posle 2 dena ) :)

Леле не ми се верува дека заборавив да го спомнам овој меч...:pos: Се газев од смеење, ми беше толку интересно, од компјутер не се поместив (дека го гледав преку линк на интернет, немаше мислам пренос на телевизија)...:pos:

Имаше една многу добра зезанција: John Isner will be my favorite after he beats Mahut in about a weak.:icon_mrgr:

Последниот гем од 2001 финалето кога Иванишевиќ ќе го освои Вимблдон

477 секундно уживање :)

Само за потсетување на тениските мајстории на земјена подлога пред 7 години....

Лудница беше мечов, особено третиот сет......

Тениски натпревар кој засекогаш ќе го паметам е од УС ОПЕН 1999 : Тод Мартин - Андре Агаси (натпревар на кој присуствував). Зошто ќе го паметам и по што. Ќе го паметам по добрата игра на двајцата тенисери, и ќе го паметам по потегот на Агаси при крајот на првиот сет кога завртен со грб кон противникот ја удри топката и му зеде поен.

Тениски натпревар кој засекогаш ќе го паметам е од УС ОПЕН 1999 : Тод Мартин - Андре Агаси (натпревар на кој присуствував). Зошто ќе го паметам и по што. Ќе го паметам по добрата игра на двајцата тенисери, и ќе го паметам по потегот на Агаси при крајот на првиот сет кога завртен со грб кон противникот ја удри топката и му зеде поен.

Си гледал меч во живо, и тоа на US Open, какво е чувството?

Неопишливо. Чувство кога Агаси е на само 10 метри од тебе и ја слави победата.

Неопишливо. Чувство кога Агаси е на само 10 метри од тебе и ја слави победата. Aјде со надеж дека ќе бидам акредитиран за УС Опен следната година
За што да те акредитираат? Кај работиш, у која телевизија?

Грешка беше тоа со акредитацијата. Иначе не работам во телевизија. Т.Е. Работев во А1.
--- надополнето: 4 октомври 2012 во 20:11 ---

Не е тоа единствен инаку. Истата година бев на женското полуфинале помеѓу Мартина Хингис и Венус Вилијамс. И година пред тоа. Мартина Хингис против Линдсај Давенпорт
--- надополнето: 4 октомври 2012 во 20:11 ---

Не е тоа единствен инаку. Истата година бев на женското полуфинале помеѓу Мартина Хингис и Венус Вилијамс. И година пред тоа. Мартина Хингис против Линдсај Давенпорт

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom