Изложби на кучиња

• Креатор на темата Креатор на темата Doc Holliday
  • Време на започнување Време на започнување
Кога сме веќе кај изложбите, на 29 овој месец на стадионот на Цементарница во К. Вода ќе се оддржи ноќна изложба (мераци по ладовина), па дали некој ќе доаѓа да се дружиме?

Ноќна изложба за сите раси на кучиња во организација на Кинолошко друштво Скопје
На стадионот ФЦУ 55 во Кисела Вода - Скопје

Почнува од 18.00 часот.

Ахааа, една ладовина што ке биде ... :giggle: се мислам да дојдам со Аби, ама не не збира по таксињата веќе :rolleyes:

Ахааа, една ладовина што ке биде ... :giggle: се мислам да дојдам со Аби, ама не не збира по таксињата веќе :rolleyes:
Па ќе биде нашата раса, и така секогаш е меѓу последните :D аман бе како не ве збира :D

Па многу сме биле страшни ... а и газето ни било дебело:pipi: ... нема врска ... :свиркам:

Стафордот не е Пит Бул разбираш што сакам да кажам, или да зеам Питот на изложба и да речам дека е Стафорд ?

Порано биле една иста раса, но со текот на времето, со селекциите и одгледувањето, дошло до мали измени во изгледот и настанување на повеќе крвни линии ;)

И толку од муабетот за Стафордите и Питбулите на темава, ако сакате ќе продолжиме во општата тема за кучиња, оваа е за изложби :)
Кога сме веќе кај изложбите, на 29 овој месец на стадионот на Цементара во К. Вода ќе се оддржи ноќна изложба (мераци по ладовина), па дали некој ќе доаѓа да се дружиме?

Ноќна изложба за сите раси на кучиња во организација на Кинолошко друштво Скопје
На стадионот ФЦУ 55 во Кисела Вода - Скопје

Почнува од 18.00 часот.

Јас серазбира дека ќе одам ;)

Може да направиме Кајгана собиранка на изложбата, сите љубители на кучињата ги поканувам да ни се придружат на 29 Јуни :)

Од форумов ќе одиме Јас, SaltNPepa и Doc Holliday
Ако има заинтересирани, пишете на темава да се договориме ;)

Незапирливи 1903/87, Лигеја, ZeenaK9, PurplePuma, Дамјан_Amstaff, Dimitar92, Werther, Hip.Hop_MKD, Hellsing, Azriel, Nessa Alcarin, kooperativa, patnik ...

Еххх што не е 2 недели покасно, денес му ставив првата ревакцина, и ми рекоа да не го шетам уште, инаку направи 2 месеца и 10 дена и има 11кг.

Ма подобо ти дојди си без него, инаку цело време по него ќе внимаваш, и ништо нема да видиш ни од изложба, ни од дружење.
Јас планирам да дојдам, се надевам и дека чопоративно поголема екипа ќе дојдеме :) ама мислам без кучиња, уште имам трауми од Св Николе и трчање од ринг до ринг на 500 степени со скуван булдог. :вонзем:

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Еве една фотка :)

179728_581517498554821_793694465_n.jpg

Јас имам хаска, можам да ја носам на изложбава? Треба пријава однапред или може таму на лице место?
Нов сум во овие работи, па секоја информација е добредојдена :)
Фала однапред.

Јас имам хаска, можам да ја носам на изложбава? Треба пријава однапред или може таму на лице место?
Нов сум во овие работи, па секоја информација е добредојдена :)
Фала однапред.

Доколку има педигре, може да учествува на изложбата.
Однапред треба да ја пријавиш, неможе на лице место.
Незнам зошто сеуште не си ја пријавил доколку навистина планираш да учествуваш ... јас сите што ги познавам веќе ги имаат пријавено кучињата.

Доколку има педигре, може да учествува на изложбата.
Однапред треба да ја пријавиш, неможе на лице место.
Незнам зошто сеуште не си ја пријавил доколку навистина планираш да учествуваш ... јас сите што ги познавам веќе ги имаат пријавено кучињата.

Не бев во МК последниве 2 недели и сега дознав за изложбава. Како и да е, се снајдов и ја пријавив мојата ѕверка на изложбава, така да ќе се видиме :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Бевте, се збравте? Јас бев надвор од интернет просторот една недела затоа вака поранив со одговор. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom