Скопје ќе биде поделен на квартови и блокови

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
ај сега во белград да не ги измислија квартовите и блоковите? :)
На тоа ме асоцира бе па и ти :D Таму иначе не ги викаат квартови, насеља ги викаат = населби. Само блокови шо имаат и тоа у Нови Београд :)

па оди бе кој ти брани ебате хејтерите
:pos:
ebate pordzhuvachite na se’ и seshto- bez svoj stav.
da beshe ova nekakva si tradicija na gradot- peki, ko shto e sluchajot so Belgrad- ama za Skopjevo e chista apsurdnost-nonsense:icon_mrgr:

:pos:
ebate pordzhuvachite na se’ и seshto- bez svoj stav.
da beshe ova nekakva si tradicija na gradot- peki, ko shto e sluchajot so Belgrad- ama za Skopjevo e chista apsurdnost-nonsense:icon_mrgr:

А што е потребно за да имам свој став да плукам по се што е ново?
Јас не реков дека сум за или против ова, но темиве се за дискусија и кажување на мислење, а не за плукање и празнење на своите фрустрации

Аман бре луѓе(политичари) па имајте малку исаф д.м.е.м. !
Па до кога делби на ова, на она, ваму, таму, па дајте малку олабавете со секојдневните глупости !
Дефинитивно ова што се случува со главниот град Скопје е геноцид кој мора да престане, прво дизнилендот СК.2014 а сега и ова квартови и блокови цццццццццццц црна земјо отвори се и голтни не :facepalm:
Песочни плажи, врби, палми, сплавови, бродови, нови имиња на улиците, а сега и поделба на Ск. на квартови и блокови :tapp:
:cuc: Господ :cuc: нека :cuc: ни :cuc: е :cuc: на :cuc: помош :cuc:

-конечно им текта,така треба а и така е Скопје во квартови
да не са тие останавме со неколку маала и генерал Ханри
-Кумановски кварт
- Дебарски кварт
-Поречки Кварт
-Малешевски кварт
-Прилепски кварт
-Тиквешки кварт
-Кривопаланечки кварт
- Богомилски кварт
-Пелагониски кварт
-Осоговско кварт
-Косовски кварт 1
-Косовски кварт 2

Море квартови, море блокови, море квадрати, море што сакаат нека прават ... главната работа никако да ја направат:
СКОПЈЕ ПОД ИТНО ДА СЕ ПРОГЛАСИ ЗА ЗАТВОРЕН ГРАД.

и да знаеш дека треба. сите провинцијалци се доселија у скопје дури и сами си кажуваат „ја неодам у скопје за да студирам - одам за да се омажам “ :eek:

Море квартови, море блокови, море квадрати, море што сакаат нека прават ... главната работа никако да ја направат:
Тоа кога државата ќе почне да се грижи за другите градови.

Ќе ви падне прометот на пари во градот значајно, најголем трошач се студентите од страна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom