На тоа ме асоцира бе па и тиај сега во белград да не ги измислија квартовите и блоковите?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На тоа ме асоцира бе па и тиај сега во белград да не ги измислија квартовите и блоковите?![]()
па оди бе кој ти брани ебате хејтерите
ebate pordzhuvachite na se’ и seshto- bez svoj stav.
da beshe ova nekakva si tradicija na gradot- peki, ko shto e sluchajot so Belgrad- ama za Skopjevo e chista apsurdnost-nonsense![]()
меџу блоковимаколку ќе се радуваат нафуранине на Србите ако се направи ова,леле леле
![]()
и да знаеш дека треба. сите провинцијалци се доселија у скопје дури и сами си кажуваат „ја неодам у скопје за да студирам - одам за да се омажам “СКОПЈЕ ПОД ИТНО ДА СЕ ПРОГЛАСИ ЗА ЗАТВОРЕН ГРАД.
Тоа кога државата ќе почне да се грижи за другите градови.Море квартови, море блокови, море квадрати, море што сакаат нека прават ... главната работа никако да ја направат:
СКОПЈЕ ПОД ИТНО ДА СЕ ПРОГЛАСИ ЗА ЗАТВОРЕН ГРАД.
Ќе ви падне прометот на пари во градот значајно, најголем трошач се студентите од страна.Море квартови, море блокови, море квадрати, море што сакаат нека прават ... главната работа никако да ја направат:
СКОПЈЕ ПОД ИТНО ДА СЕ ПРОГЛАСИ ЗА ЗАТВОРЕН ГРАД.