Длабоко грло

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
19цм до даске само 2 дадички и тоа дадички (постари од мене со 5 год.)
Али со женската не, малку повеке од пола и тоа а не сакам да се мачи (пошто така вика она) така да не вршам притисок таа си знае колку може и колку сака а уствари и никој пат не сум вршел притисок на никоја за дубоко грл`це па така да не ми е битно тоа се додека си ја вршат добро работата.:kesa:

Баш да провериме што перформанси има Брајана Бенкс:drk:

На денешно време девојките пушат од мерак,пред 20 години пушеле од љубов а пред 50 години важно било девојките нешто топло да голтнат!
Нема ништо лошо во тоа,мене не ми е важно дали некоја ке ми го голтен цел или само главчето,задоволството ми е најважно а не фалбата :smir:

Фала за советот, многу ми помогна и мене, а верувам и на останатите девојки на форумов. Се надевам дека сега ќе има повеќе коментари.

Многу јасно. Но има надеж за темава ... кажете си вие мажите колкави ви се и колку најмногу успеала некоја девојка да ви го земе ... како послободни и дека секогаш не критикувате де ...
da curo kisce za tebe ama nemas grlo ti za mojata cefka :smir:

da curo kisce za tebe ama nemas grlo ti za mojata cefka :smir:

Не бе ... секој ден пијам кафе со цевка и не сум забележала дека имам некој проблем со тоа. Само финтата е што ги бирам цефчињата ... да не е премала, да нема прашина или пајажина, да не е гнасна или па да знам од каде е купена т.е. да не е некоја најдена од улица и сл. Некако според ова, сепак испаѓа дека немам грло за твојата. Ама не ми се секирај ... сигурно ќе се најде некоја која ќе има. Пуса!

Девојки, дали при орален секс на вашите момчиња би им пружиле и длабоко грло?

И јас не сум имал прилика досега да го почувствувам ова, незнам дали е до мене или до девојките со кои сум бил, ама не губам надеж:pos2:
Не ми е инаку многу голем, незнам колку цм, ама добар е.
Доколку има некоја девојка која сака да проба ќе мериме заедно, добро ем за неа ем за мене :wink:

17- 18 cm, ама сеуште не сум осетил длабоко грло, уствари не ми ни текнало да пробам со некоја... ама мислам дека е поарно нормален орален секс (барем за мене), пошто не можам да ги измачувам и да ги гледам со насолзени очи (греовит сум) :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom