Длабоко грло

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
Dolphin напиша:
Сите што пробале да ми го земат цел во уста, направиле утка, оти им фалел некој сантиметар..

Освен 2. Они го голтнуваа. Ќе дојде до грло, и ќе го голтнат. Е тој филинг е лудница... Моментот кога ќе го голтнат, и после тоа кога ќе те стиска сфинктерот на грлото, а она шмука, и со испружен јазик лиже по јајца..
Иста прича.
Само сеуште не се нашла некоја што може да го „голтне” цел.
Dolphin напиша:
Иначе, да ме пали и тоа кога немаат воздух, ме пали кога сум скроз доминантен, кога се малку од малку понижени (оти таква ни е биологијата и природата, и девојките ги пали страшно кога се понижени), и неретко свршував директно во грло со тие 2 девојки... Се гушеа, али немаше бегање оти ги стискав за тил... Со рацете нивни врзани на грб нормално!
Значи чаре, врзување на раце позади грб. :)

Бај д веј, има нови мерења за длабочината овој месец?

bravo nikola sfaka cest za temava :).. cekame na podatocite od strana na zenskiot svet

Shoznam .. mene konkretno dlabocinata i ne mi e tolku bitna Te. kolku ke go primi , koga si ja znae rabotata i dobro si ja vrshi zadovolitelno e , a posebno ako e zapalena poveke ondak i taa se stremi da primi shto poveke toa e fakt :) Pa sega kolku shto se sposobnostite tolku :)

:vozbud: :nesum: мислев дека поише можам,со краставичка пробав али толку...просечни 15 см...а мислев дека дечко ми е по надарен :pos::pos::pos: така ти е тоа коа цел живот не убедувате нас жените дека
|---------------------------------------------| -ова се 20 сантима!!:pos2:

mary_jane напиша:
:vozbud: :nesum: мислев дека поише можам,со краставичка пробав али толку...просечни 15 см...а мислев дека дечко ми е по надарен :pos::pos::pos: така ти е тоа коа цел живот не убедувате нас жените дека
|---------------------------------------------| -ова се 20 сантима!!:pos2:

babe, SEKOGAS koga masko ke ti kaze kolkav mu e, odzemaj 5 santimetri. :P

inaku, deep throat, mi se slucilo, osekas kako se gusi, ja gledas u lice i se solzat ocite, ama kejfsko e. :) inaku, na pocetokot e film da, ama posle stanue monotono, pa zatoa e preporaclivo da si ostane na glaviceto, tamo da si raboti :)

Последниот викаше дека му е 18.5, значи ако ги одземам тие 5-те додадени, би било 13.5.:toe:

Познавам еден куп будли што се оперирале од крајници за да имаат подлабоко глро.

ednagood напиша:
Последниот викаше дека му е 18.5, значи ако ги одземам тие 5-те додадени, би било 13.5.:toe:

Не мора да значи. Не велам дека нема исклучоци. Ама сепак, 14цм е средната, стандард големина :P

Toreador напиша:
babe, SEKOGAS koga masko ke ti kaze kolkav mu e, odzemaj 5 santimetri. :P

Од сега па натака да си знам,да додавам 5 сантиметри на димензиите,за да си израчуна таман девојката:pos2::pos2:

Во должина ми е 17-19 цм, зависи од попаленоста и ерекцијата.

Сите што пробале да ми го земат цел во уста, направиле утка, оти им фалел некој сантиметар..

Освен 2. Они го голтнуваа. Ќе дојде до грло, и ќе го голтнат. Е тој филинг е лудница... Моментот кога ќе го голтнат, и после тоа кога ќе те стиска сфинктерот на грлото, а она шмука, и со испружен јазик лиже по јајца..

Штета што тоа не може да трае повеќе од 30 секунди, оти така се гушат, немаат воздух..

Иначе, да ме пали и тоа кога немаат воздух, ме пали кога сум скроз доминантен, кога се малку од малку понижени (оти таква ни е биологијата и природата, и девојките ги пали страшно кога се понижени), и неретко свршував директно во грло со тие 2 девојки... Се гушеа, али немаше бегање оти ги стискав за тил... Со рацете нивни врзани на грб нормално!

После тоа беа толку многу влажни и раширени - ЛУДНИЦА! Нормално после добиваа некоја минута лижење на клит и масирање на Г-спот, дур ми се опорави јунакот и не се спреми за повторен бој... Али тоа е веќе друга тема.

duh eeeeeeeeeeeeewwwwwwww! this sounds freaky...у најмала рука sook:tapp:

zavisi nekogas uspeavam i cel ama nekogas mi falat uste dobri 3-4 santima ,zavisi od toa kolku e decko mi popalen :pos2:sala na strana ne sum go ni prasala koja mu e goleminata a vaka od moe oko izmereno bogami ima edno 16tina cm,moze i da gresam pa da e i poveke

Прашање: дали жените всушност *сакаат* длабоко грло? Мене ниту една не ми го примила до крај, но дали затоа што не сум им барал? Мислам, дали ако и` речам „Ајде прими го до грло“ таа тоа ќе го стори, или и` треба малку повеќе наведување, романтика, итн?

Не сум искусен во темава, па затоа прашувам. :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom