Headbanger's ball

• Креатор на темата Креатор на темата Kiro Hametovski
  • Време на започнување Време на започнување

Kiro Hametovski

Sniffericious
Член од
11 декември 2005
Мислења
1.685
Поени од реакции
43
на Heavy Monday на МТВ Адриа ја има емисијава.....после 12 е. Пуштаат јаки спотови. највише металкор. Сте чуле ли за емисијава?? ја следите ли? шо мислите??

Не бе прфпат слушам....
Абе ја глеам....али ме нервира коа ќе пуштат некои глупи треторазредни бендови шо сфират само бластови и некој монстер ќе се појави и ќе се дере ко вампир....и тој бубњарот само дупла има, добош и фус....и ја ренда само дуплата на 216...
Иначе ме радуфа коа ќе даат бендови као Пантера, Машин Хед, Металика, Килсвич Енгејџ(до негде) итн....
Ама многу некако ми ги дафаат вампирине Кредл оф филт...и коа ќе ги видам одма гасам тф-то и легнуем да спијам...:)

Не треторазни туку третокласни.
Иначе добро е, за сечиј металски фкус по нешо, некој го глеа ради тие ко шо рече фај над мене :) шо сфиреле само бластови, некој ради пантера, некој ради кредлофците....важно го има.

стариот добар рок што се свирел порано веке или го нема или пак ептен ретко а овие бендови шо ги дават на емисијата сигурно 80% се за во ѓубре а другите и не се толку лоши али ипак останувам до старите добри групи

Goddess of Chaos напиша:
Не треторазни туку третокласни.

Абе треторазредни рекоф, или на нашки третокласни... :)

за третокласните највеќе гледам:icon_razz

pcjodamaster тоа е металска емисија, кај таму бараш рок :)))

Ja gledam emisijava uste koga ni ja uklucija na kabelska,ama sea ja zapostaviv,poso nemam vreme.Sve ok ama znaat nekogas da ja zaebat,gadno.

Headbanger's ball interesno interesno, ali mislam deka doma iam spotovi sho poishe me interesirale nego tie sho gi davaat. Ja gledav edno vreme ok e ali ne me zainteresirala da ja gledam.....

стариот добар рок што се свирел порано веке или го нема или пак ептен ретко а овие бендови шо ги дават на емисијата сигурно 80% се за во ѓубре а другите и не се толку лоши али ипак останувам до старите добри групи

Ја ден-денес, официјално сакам да кажам дека порано сум бил глуп. Си самореплицирам дека сум немал везе. :)))

Инаку да ја живнеме темава, да, сега гледам Headbanger's Ball, и што знам, некад има добри песни некад не...

Јебеш га... :)

Јас гледам редовно Headbanger's Ball и секој спот го снимам со ТВ картица во компјутероб и потоа ги сортирам :vozbud:. Глупо е што даваат често и некои непознати бендови што немаат врска од музика, ама 80% од песните се супер. Утре ќе гледаме, па ќе подискутираме на темава за песните кои ќе ги дадат.

Гледам ако случајно свртам на МТВ у понеделник. Добро е затоа што ќе дадат некој бенд што не го знаеш па ќе се информираш-ама у принцип не е ништо посебно.

Ех деца деца :)...ја гледав Headbanger`s ball пред 15-16 години кога водителка беше Ванеса Ворвик и беше одлична емисија ( исто одеше после полноќ на MTV )...e тогаш MTV беше за гледање а не сега ( тогаш го пуштаа лондонското MTV а не како сега MTV Adria или слични глупости )...70% од музиката шо ја пуштаат сега на MTV е срање ( за жал )...иначе не ни знаев дека Headbanger`s ball сеуште оди на MTV меѓутоа овој метал шо е сега за разлика од тој од пред 15-16 год е нула ( со чесни исклучоци )

80 посто даваат металкор, 8 посто даваат деатх, 8 посто блек, и 4 посто некој залутан метал.

А јас неслушам ништо што завршува на core (освен по малку Grindcore-за смирување :pos:), а и nu "metal" не слушам. Ај ќе видиме вечерва што песни ќе дадат. Дали ќе ни ги погодат? :vozbud:

Ништо вечерва од МТV. Нема сигнал.
hbbqa0.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom