jovanovski
Motherfucker Jones

не знам дали е attention whore или вистина ама вреди да се сподели
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај беше на 1.8 ? На бет365 беше 10.00коеф на полувреме.
Како и да е, не викам дека не беше местена, напротив. Јас ја имав 0-2, влегувам кладилница и таму еден шо го знам. Абе само шо му кажав дека ја имам 0-2 гола Македонија, ми вика фрли го ливчето одма и прај поправно дека ќе ја вртит 2 во 1. (80мин ова некаде беше). Него му ја кажал газдава од кладилницава 20-30мин пред да почнит, ама цел Охрид го свртил за да ја уплатит и никаде не му ја уплаќале (и тоа не со многу со 300ден ќе ја уплател).
То е, затоа пропаѓаме...
Значи вака !!
На утакмицава беа овие коефициенти пред почеток на натпреварот. За луксембург да тепа 5-6, за Х 3.. и за 2ка 1.7
И сеа шо се случува заводуваме на полувреме 0:1 и дури трај паузата онлајн за пресврт и победа на Луксембург коефициенто пајџа на 1.8пред да почни утакмицава коеф беше 6, а сега губат на полувреме и за да сврти коеф 1.8.. мислам по сите логики ако не е ништо матно коеф за да тепа Лукс на полувреме треба да е минимум 15. Знајш колку пари треба некој да уплати на пресврт за да коеф падни до 1.8 ? Свесен си шо кажуваш? Остај ја ти сликата од фб продавачо на дојави, реално размисли шо се случи и не тропај.....