Јавни фаци - двојници

• Креатор на темата Креатор на темата Ruzmarin
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
Mozebi ne se mnogu poznati sportisti, no ovie dvajca spored mene se kako braca :D spored nivniot izgled.

Prviot e fudbaler od Totenhem i Angliskata reprezentacija. Se raboti za Scott Parker:

http://www.soccer360.co.uk/wp-content/images/scott-parker-hair1.jpg

Vtoriot e rakometar, a za nas Makedoncite mnogu koben bidejki toj go postigna golot za Danska, so koj tie ne pobedija . Se raboti za Hans Lindberg:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8f/Hans_Lindberg_05.jpg

dali ima uste nekoj koj se slozuva so mene deka ovie dvajca mnogu licat eden na drug ???

мора да си проверат днк :D
еве уште една сличност ....
images
images
:D

Топ, после ке отворам тема за тоа како комшијата Перо си личи со брат му на Киро.

ne mora da ja ismejuvate temata ako ne vi se sviga, samo me interesira mislenjeto na drugite, bidejki i dvajcata se odlicni sportisti

и уште една сличност ма да едниот не е спортист али па што ми може ли некој нешто :P
images
images

Л Е Г Е Н Д И

Одлични се ама мене ич не ми личат. Башка Паркер е тенк градба. Освен во лицето, малку еве, да речеме.
--- надополнето: 1 март 2012 во 12:38 ---
Ај ќе ја преименувам темава и ќе и дадам некој саат живот во соодветен подфорум.

abe ne gledas deka e istior posle fudbal ide na Rukomet i ne resava site u sekunda

Одлични се ама мене ич не ми личат. Башка Паркер е тенк градба. Освен во лицето, малку еве, да речеме.
--- надополнето: 1 март 2012 во 12:38 ---
Ај ќе ја преименувам темава и ќе и дадам некој саат живот во соодветен подфорум.
па немора баш да биде конкретно за спортисти двојници, нека биде за сите јавни фаци :)

Предлогот се прифаќа. Идеме :)

Не ви е срам бе да отварате теми за Лингберг, или толку помина лутината.:D

Не ви е срам бе да отварате теми за Лингберг, или толку помина лутината.:D

Druze, lutinata sedi i sea koj go gleav so Metalurg mi idese da mu slezam dole, ali jak sportist e epten.A treba da se priznae deka i od protivnicite sekogas ima jaki igraci.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom