Љубовта кон Ана

• Креатор на темата Креатор на темата vardarce
  • Време на започнување Време на започнување
Не е бот, женска е. Ама дечкото уште не можи да поверва дека не е бот.

eeeeeeeeeeh :) ne mi ja grdite pesnafa .. najnogu ja sakam .. AhAIAHaiAhAaih (= shala na strana.. kolku sho ja mrazam pesnafa.. tolku lesno i mi se zakachuva vgla.. ako ja slushnam ednash na den.. i ke mi ostani vgla.. pa makar i da ne e dobra (= Inache plavana vo spoto mue zenska i vo zivo .. lol (= i spoto e sniman isto 30 km od tuka .. lol ..

Leten HIt e , i kako Anastasia ( ne znam kolku pijani luge mi ja peeele ovie nekolku nedeli), se nadevam za brgu ke mu pomini stosot:)

ragazza напиша:
Leten HIt e , i kako Anastasia ( ne znam kolku pijani luge mi ja peeele ovie nekolku nedeli), se nadevam za brgu ke mu pomini stosot:)

AhaiahaIaH ;) chej i ja ke ti ja ispeam ednash .. moj bot anaaaa (=

Inache da .. coeko pejt za eden BOT na mIRC .. i toj boto Anna^ se vikala.. pa eden den ovaj "boto" ke mu napishi deka ne e bot.. nego bila vistinska zenska.. i takaaaaa (=

Добро бе имаат ли тие таму ум бре и или слушаат што ќе им се сервира, мислам на швеѓаните.

Леле песнава еј,да не знаев што збори може и ќе ми се засвиѓаше песната,онака ритамче си има интересно,ама текстот е КРШ!

Баш одам јас на ИРЦ и гледам досадно на плетење па си викам дај да тркнам до кај Ана малце муабет да си попраам, дали би ме банирала јако.

Си ја гледам иднината во типов :ija::ija::ija:

Сандра ти да не си ботот? Да доеме таму и да правиме муабет, баш ќе ја прашаме нешто на македонски ако ни одговори ќе знаеме дека си ти. :)

Ваа Анава се договорила со дечково да ја напраат целата стфар за публисити.

ЈАс мислам дека Ана е машко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom