Препорака за тетовирање

• Креатор на темата Креатор на темата Ruzmarin
  • Време на започнување Време на започнување
Брале мој совет ти е да праиш тоа шо ти се праи да не слушаш што ти зборат другите, ако сакаш да стаиш тетоважа стаи, и јас ја стаив првата тетоважа на 19 години па уште не сум се покајал. Значи праи шо ќе праиш али размисли прво зошто после бришење нема.

Инаку за добар мајстор би ти го препорачал ХАЏИ мене ми се допаѓа како работи дечкото он ме има тетовирано мене и сигурно уште 7-8 мои познаници така да нема утка. Ако сакаш пиши ПП ќе ти дадам број да си бркаш работа.. Поз

Најјака препорака за тетовирање ти е да не се тетовираш.
Кога ќе ти помине меракот за тетоважата ќе си викаш што сум ја цртал ова флекава :)

Не му изигруваме родители, туку го спасуваме од давање на можни 100, 150 евра за ласерска операција ако утре му текне дека му се здосадило тоа и не го сака повеќе. Нека стави и 10 ако сака, ми е гајле мене.
Инаку од тоа што го имам видено, Емилија е подобра за тетоважи со сенки и во боја од Симон.

Друже во право се некако мал си.
Ако не се лажам имаше тетоважи со рок 6 месеци или така нешто поинаку се викаа и не се трајни можеш со нив да пробаш па ако мислиш дека не си згрешил бапни трајна:)

Како па да не
Јас би ти препорачала да не ставаш тетоважи уште на 17 години, затоа што таа доживотно ќе ја носиш и може на 25 години да ти текне дека не ти се допаѓа. Не си доволно изграден како личност со идеали сеуште.
Како па да не. Јас имам тетоважа од уште помал од 17 па никогаш нема да кажам дека не ми се допаѓа од причина што ми се допаѓа.
Ако за тебе тетоважата е кул ствар секогаш ќе си ја љубиш. Не згаснува со тек на време, мој совет доколку имаш желба направиси секогаш ќе си ја сакаш.
--- надополнето: 25 февруари 2012 во 05:24 ---
Друже во право се некако мал си.
Ако не се лажам имаше тетоважи со рок 6 месеци или така нешто поинаку се викаа и не се трајни можеш со нив да пробаш па ако мислиш дека не си згрешил бапни трајна:)
:confused:

Друже прај си што сакаш... буквално што сакаш. Твој живот, твои одлучи, а и твои грешки. Ако не пробаш нема да знаеш дали си згрешил или не.

Инаку ја барам тату мајстор што знае добро да тетовира букви, не се заебавам, одамна иам идеја што и како само барам слики да видам асално истетовирани букви.

Некој што тетовирал букви да препорача тату мајстор !?

Како па да не
Како па да не. Јас имам тетоважа од уште помал од 17 па никогаш нема да кажам дека не ми се допаѓа од причина што ми се допаѓа.
Ако за тебе тетоважата е кул ствар секогаш ќе си ја љубиш. Не згаснува со тек на време, мој совет доколку имаш желба направиси секогаш ќе си ја сакаш.
--- надополнето: 25 февруари 2012 во 05:24 ---

:confused:
Не ми текнува како се викаа ваљда овие беа ама не ме фаќај за збор.
http://en.wikipedia.org/wiki/Temporary_tattoo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom