Вашата врска е...

• Креатор на темата Креатор на темата osamen
  • Време на започнување Време на започнување
ок , јас сум во врска 6 месеци и пола е сега за некого може ќе е кратка ама за мене е Гинисов рекорд .
иначе на ? kakва ми е врската искрено си има убави моменти али дефинитивно и многу караници.
незнам не сум тип што е навикнат на долги врски иако си го сакам девојчето ама....
така да во целост еве ќе кажеме дека е ок

е сега веќе е .....

mojata vrska ne e ni mala,ni tolku golema...sredna e idam so tipot 7meseci:)

hmm...ja idam so deckoto 2ipol meseci ne e mn ali ok e:toe: super mi e:love2:

Mojata e skoro 5 meseci i e super!!

Имам врска..само што започна..2-3 недели. Сега ни е супер, па се надевам дека така ќе биде и понатака :wink: :je:

Imam dolga vrska nepolni tri godini i super mi e deckoto me podrzva vo se i vo najteskite momenti od mojot zivot bese so mene i bese mnogu strpliv za se stvarno mi e preubo so nego.

Mojata vrska e dolga 2 godini i eden den :) super mi e

Nasata vrska trae skoro 5 godini,i navistina i na dvajcata se uste ni e super,i do sega ne sum pocuvstvuvala momenti na dosada dodeka sme zaedno,najverojatno e taka bidejki pred da ja zapocneme vrskata bevme najdobri drugari!

za nekolku dena ce bidat 3 godini vrska :) si go sakam me saka i ne mi zdosadil vo nieden moment

vo vrska sum samo 6 godini ama super mi e:pehar: :pehar: :pehar:

абе врска како врска може да трае долго може и кратко, јас вејке од пред некое време сакам подолга врска, и сум во истата, а колку и дали ке трае тоа неможам да кажам немам тетки во бугарија:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom