Za koj ste u makedonskava liga???
Iako Makpetrol gazi jas sum za 18 AVGUST!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Za koj ste u makedonskava liga???
глеам една година никој нема пишано на темава...мене ме интересира дали уште важат истите услови во Мусандра како што се напишани погоре од викторгг? или има нешто изменето? ни текна со друштво да одиме да пробаме шо чудо е ова па...а, има во скопје и друга кугларница, или?
http://brkajrabota.mk/sport/ostanati-sportovi/15816-kup-medali-od-kuglarskoto-juniorsko-prvenstvoДа не почнам нова, ама вредно е
Шоу на македонските куглари во Баутзен (видео)
Македонските куглари се враќаат со едно злато, едно сребро и две бронзи од Светско првенство (СП) за јуниори (до 23 год.), во германскиот град Баутзен.Медалите ги освоија во игра на двојки Мери Јанева и Адријана Кочишка, како и во игра на мешани двојки (тандем микс), Кочишка и Александар Соколовски беа трети.
![]()
По златото во категоријата спринт Македонскиот куглар Бранко Манев го освои сребрениот медал во комбинација (збир на резултатите во поединечна и екипна конкуренција).
![]()
Погледнете како се бодреше нашата селекција во германскиот град.
1
27.05.2012 12:10
Прочитана е : 154 пати
© 2012 Ohridnews.com. Сите права се задржани.
колку пари е 1 час?Денеска бев во City Mall, многу е добра кугланата!
Пред 6 саат попладне се плаќа од партија (20 фрлања). Една партија 180 денари. А после 6 се плаќа од човек ама не знам колку е.колку пари е 1 час?
Ај некој што бил у City Mall у кугланата да ми направи споредба со таа у Борис ТрајковскиПошто у Борис у таа само еднаш отидов ама искрено не ми го направи многу ќеифот
![]()