- Член од
- 6 февруари 2012
- Мислења
- 10
- Поени од реакции
- 3
ајде Прилепчани да си го кажеме своето мислење..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кико можеби требаше повеќе да појаснам(инаку нов сум на форумов), мислев на тоа дека се плаќа преку смс и максимално време на користење на паркингот е 2 часа...Не сум од Прилеп, ама ова со зонското паркирање е одлична работа. За 30 денари (мислам толку е) имаш сигурно паркинг место и безбедно ти е возилото.
Добро замислено, добро остварено.
Браво за градоначалникот на Прилеп !
Едит: Анкетата не ти чини
Незнам за ова. Јас бев сега брзо Прилеп и колата ни беше остаена од 13h до 19h за само 30 денари.Кико можеби требаше повеќе да појаснам(инаку нов сум на форумов), мислев на тоа дека се плаќа преку смс и максимално време на користење на паркингот е 2 часа...
поззз!!!
Прилеп се стреми да го прати чекорот со големите градовиКолку што ми е познато , во Прилеп нема зонско паркирање , туку се наплаќа по 30 денари за паркинг без разлика дали колата е паркирана 30 минути или 5 часа . Барем така беше до пред месец-два , но мислам дека ништо не е сменето од тогаш .
Како и да е, важно среден е проблемот со паркирањето.Колку што ми е познато , во Прилеп нема зонско паркирање , туку се наплаќа по 30 денари за паркинг без разлика дали колата е паркирана 30 минути или 5 часа . Барем така беше до пред месец-два , но мислам дека ништо не е сменето од тогаш .
Прилеп се стреми да го прати чекорот со големите градови..затоа "пази" каде паркираш кога одиш во Прилеп. Прилеп се менува секој ден
![]()
Како и да е, важно среден е проблемот со паркирањето.
Може да се преправи воА да се тргне анкетава и Прилепчаните да си кажат што си мислат?