Дали би донирале јајце клетки или сперма?

• Креатор на темата Креатор на темата Ineka
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би донирале јајце клетка или сперма за 5000$???

• Да

Гласови: 166 68,3%
  • Не

Гласови: 77 31,7%

• Вкупно гласачи
    243
Ja ne bi dala. Zatoa sto nemozam da gledam kako moe dete raste vo nekoja dr utroba i go cuvaat drugi luge. Bi donirala se dr, no jajce kletki nikogas.

*P|nK_G|rL* напиша:
Ja ne bi dala. Zatoa sto nemozam da gledam kako moe dete raste vo nekoja dr utroba i go cuvaat drugi luge. Bi donirala se dr, no jajce kletki nikogas.
:bravo:i ja isto....I AGREE

Би донирал сперма. Зошто да не? И така нема да знам која ке се оплоди од мојата сперма, а ке знам дека сум направил еден вид добро дело.

Да би донирала јајце клетка, ако веќе имам сопствени деца зошто да не може и другите да им се радуваат?

pa nekoj zarabotuva i od toa.Na primer imase na kablovska eden kako zarabotuva po 20 dolari od edno sisence sperma.No da konkuriras treba da se ishranuvas zdravo,da ne pisis da ne pies i da ne se drogiras.

begaj be to e glupo
na primer sekoj den se gledam so nekoj pomlad kolega na rabota o ustvari toj mi e sin mene

Nikogas.
Nitu pak davam organi,nitu pak sakam da mi presaduvaat.
(da dokompletiram odgovor).

Zevsus напиша:
Nikogas.
Nitu pak davam organi,nitu pak sakam da mi presaduvaat.
(da dokompletiram odgovor).
А ако стварно имаш потреба од тоа?*(не дај боже)
И што ке речеш ќе умрам али да ми пресадувате орган нејќам а?:nesum:
Да не дојде до тоа али во таква ситуација веруј ми нема да размислуваш 2 пати:nenene:

Crazy P0Y0L напиша:
објаснување-сакаше да ти каже голем кур,ако се глаеш со некој помлад колега кој можеби е твој син!:nesum:

RealGirL напиша:
објаснување-сакаше да ти каже голем кур,ако се глаеш со некој помлад колега кој можеби е твој син!:nesum:
mozebi za nego golem kur ama za mene da

RealGirL напиша:
А ако стварно имаш потреба од тоа?*(не дај боже)
И што ке речеш ќе умрам али да ми пресадувате орган нејќам а?:nesum:
Да не дојде до тоа али во таква ситуација веруј ми нема да размислуваш 2 пати:nenene:
Gospod ima plan za sekoj od nas.
I ja ne bi sakal,duri i koga se raboti za mene,da mu navleguvam vo negovite raboti!

Со оглед на на мојата психичка конституција...НЕ би донирала никако.

A sto i fali na tvojata psihicka konstitucija???

P.S. koj plaka 5000 USD za sperma? Da bi da doniram edno tri-cetiries pati, a ako ne moze tolku i ednas e dovolno. Ne deka za pari tuku za 5000 dolari be eeej, kako ke go dosredam motorot, dzverski.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom