Појадок од 4 килограми за 26 минути

• Креатор на темата Креатор на темата C R E S
  • Време на започнување Време на започнување
Фелпс јаде ваков сличен доручек кога е на светско или олимпијада. :)
Ама Фелпс тие калории ги согорува во базен и после е гладен како дете од Африка :) овој се глупира.

Aма и овој некако многу слаб, или нешто спортува или има брз метаболизам како што кажаа :/ Ама и каков и да има метаболизам не чинат овие работи, холестеролот којзнае колкав е.

wtf dude :pos:

контракција се вика, ти ко вицот со циганките, елемент - компликација :icon_lol:
Не треба ни концентрација, ни контракција, треба да стои количина. Сепак неговото беше поточно од твоето. :cool:

Па во 4 саат ми се спиеше не гледав што пишувам де се случува :)

Исто и јас бе...коа седнуваме со друштвото да јадеме....јас јадам за двајца...а пак сум најслаб.

Исто и со пиењето...јас највеќе можам да испиам алкохол,а да бидам најтрезен....бидејќи ми е брз метаболизмот,и не ми апсорбира организмот. :)

Јас мислам дека двајцата да седнеме ќе го турниме оброков, ситница од 65536 калории:icon_mrgr:

Јас мислам дека двајцата да седнеме ќе го турниме оброков, ситница од 65536 калории:icon_mrgr:

Додај и по 2 бунара(литро со литро) од човек(оти јас со секој залак обавезно пијам нешто)....и по некој десерт.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom