НБА Ол-Стар 2012

• Креатор на темата Креатор на темата StarScr3am
  • Време на започнување Време на започнување
Овоа младиве отсекогаш ми биле тапа, мислев годинава ќе се средат малку со Рубио, Грифин, Лин, Вол, Ирвинг, ама џабе пак е тапа, посебно на Шек тимов, коишто требаше атракцијата да ја прават.

395788_10150612322588463_8245623462_9234809_1146493730_n.jpg

Горе се атрактивните, но можда работнициве од доле да ги заебат... :)
Шо бе, толку немале овие горе пари за исти дрес ? :pos:

Овоа младиве отсекогаш ми биле тапа, мислев годинава ќе се средат малку со Рубио, Грифин, Лин, Вол, Ирвинг, ама џабе пак е тапа, посебно на Шек тимов, коишто требаше атракцијата да ја прават.
Баш напротив младите во последните неколку години прикажуваат подобра атракција отколку во главниот ол стар меч. Башка Грифин и Лин само го започнаа мечот, повеќе се на клупа.
Во прво полувреме далеку по атрактивен тимот на Баркли, едина светла точка во тимот на Шек е Рубио со неговите асистенции.

И Кемба е добар бе брз е многу. И мене ми се свиѓа не се жалам ама си глеам стрим затоа што ми е интересен Кени како збори 24/7 :)

Рубио страшни асистенции праи. Најбољи у тимот на Шек.
Вечерва некако младиве ептен горат за докажување и атракција па и се праат премногу грешки во завршницата.
Иначе у право е Види Фотос дека последниве години, бар последниве две, ланската и прехланската, младиве покажуваат повеќе атракција од главните момци у НБА, ниту главниот ол стар ниту пак забивањата се тоа што беа порано.
Него би требало вечерва да има над 270 поени. :)

Остајте вие тоа кинезов нешто не го играат дан го чуваат за у недела:vozbud:

Освен неверојтаните асистенцие на рубио и неколку забивања на грифин ништо посебно не видовмо вечерва :mad:

Знаев дека ваќа ќе испадне, намерно ги собрале поатркативните у еден тим, а у другиот „отпишаните“ кои ќе тепаат... American job...

Вечер Кевин иде до 27! :D

Освен неверојтаните асистенцие на рубио и неколку забивања на грифин ништо посебно не видовмо вечерва :mad:
8-8 за три на Ирвинг ништо не е?
Забивките на Вол ништо не се?
Некогаш премногу сакате...
--- надополнето: 25 февруари 2012 во 13:02 ---
walldunk.gif

lol

Jas sum zadovolen od natprevarov bese onaka interesen imase i facki za pocit taka da all in all bese dobar

8-8 за три на Ирвинг ништо не е?
Забивките на Вол ништо не се?
Некогаш премногу сакате...[/q
Да ок за ирвинг се потруди и а забивањата на вол беа ок али тоа беше на крај кога сите стоеа инаку ѓенерално све се сведуаше на испуцуванње за 3 поена и бес веза пасови ама ок тоа е мое мислење:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom