МОС се огласи: Будно ја следиме ситуацијата

• Креатор на темата Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување Време на започнување
MOS7.jpg

А шо посматра овој со двогледот?

Некого следат?

Ни треба една "паравоена" организација,повеќе од сигурен сум.. нашиве политичари гниди не уништија, а обичниот Македонец само се лигави пред компјутер..
Kaj ste videle vo drzava so svoja armija i svoja policija da ima potreba od paravoena formacija??? Sto treba toa da znaci deka onie sto se vo volci, tigri i uste vo kakvi ne edinici koi se regularni, ne se sposobni da se spavat so bilo kakva kriza vo drzavava?

Па редно време е да се прати една ваква формација онаму каде се појавуваат бунтови... Само да се појават, после палење на државно знаме и верски објекти крајно време е да се заплашат заостанатите маси.

Фала богу се јавија овие, ајде нешо нека организираат..

А шо посматра овој со двогледот?

Некого следат?

Го следат Али Ахмети влегувајќи во Парламент , а тој младиот позади му вели : Шефе , ќе влеземе ли и ние еден ден.

Интересна фотка. Кој тоа ги сликал , и кој ги шминкал ... јако.

Kaj ste videle vo drzava so svoja armija i svoja policija da ima potreba od paravoena formacija??? Sto treba toa da znaci deka onie sto se vo volci, tigri i uste vo kakvi ne edinici koi se regularni, ne se sposobni da se spavat so bilo kakva kriza vo drzavava?

Да али тигрите и волците се под команда читај власт,т.е. министер и претседател.. и сите ги знаеме ставовите на нашите ебани политичати од типот: Да градиме соживот,да ги почитуваме нашите сограѓани... додека во исто време истите тие сограѓани палат цркви,куќи на Македонци , се изнапикаа како жути мравки во секоја пора од општеството итн.. Оваквата организација сигурно не мислам дека треба да има дејствие врз цивили,далеку од тоа..туку кога ќе загусти како што е сега во Струга или на Кале и сл.. да направат едно 2-3 атентати врз некоја гнида политичка друго би било..
--- надополнето: 2 февруари 2012 во 13:34 ---
Државата ќе се распадне за десет години.Македонија не е што е Бугарија, Грција и Албанија па да си ги штити националните интереси.

мм да.. ја ти викам за 5 ќе се распадне.. само ти сонувај го животот и живеј го сонот.

Оваквата организација сигурно не мислам дека треба да има дејствие врз цивили,далеку од тоа..туку кога ќе загусти како што е сега во Струга или на Кале и сл.. да направат едно 2-3 атентати врз некоја гнида политичка друго би било..

Ја првин сакав да прашам да не се играорно друштво.

Потоа реков не бе , и играорците носат оружје на рамо ... а овие не носат ... Позери се , од студиото Црнокрак.

Тие што имаат намера да направат такво нешто како што ти очекуваш , поинакви се.

Го следат Али Ахмети влегувајќи во Парламент , а тој младиот позади му вели : Шефе , ќе влеземе ли и ние еден ден.

Интересна фотка. Кој тоа ги сликал , и кој ги шминкал ... јако.
Ама немој на тој младиот малерозна коцка да му падне,па куршуми од букет да почнат да фрчат..

Ја првин сакав да прашам да не се играорно друштво.

Потоа реков не бе , и играорците носат оружје на рамо ... а овие не носат ... Позери се , од студиото Црнокрак.

Тие што имаат намера да направат такво нешто како што ти очекуваш , поинакви се.

Moш ќе ги видиш еден ден,ќе ги запознаеш позерите..здравје и фотосесија ќе правите.

После Битола, се јави и Прилеп.Баш по ред како шо напишав во пироманската тема.Ако добро пратам, дел од овие МОС беа учесници во 2001-ва под друго име, една друга единица која курвичињата од двете *македонски* партии ја означија како паравојска.

Ваквите (и многу други по флагрантни) настани се секојдневие од 2001 па наваму.
Државата не е во состојба да ја гарантира сигурноста на Христијаните во албански или муслимански средини, или пак не сака (политички договори и др.). Сите инциденти непрекинато се случуваат веќе подолго време, а животот на Mакедонците - Христијани во мнозинска муслиманска средина одамна е нeподнослив.
Од друга страна невладините организации кои наводно се на браникот на човековите права, мува не ги лази, кога се во прашање нападите и притисоците кои Албанците (а од неодамна и другите Муслимани), ги вршат врз нас.

Оваквите организации се единствениот одговор на инертноста и неспособноста на државата, да ги заштити оние кои се мета, исто така добра замена за дволичните НВО-а, кои реагираат само ако им се плати.

Се надевам на фокусираност и истрајност кај МОС и другите поединци и организации, кои сметаат дека одамана се надминатаи сите лимити на трпението и а христијанските алтруистички начела константно злоупотребувани од Албанците и екстремните исламисти.

Овие МОС ако не се лажам се формирани уште од 2001, а никакво дело немаат зад себе (иако имале многу прилики), освен пар графити и тоа што се облекле во униформи и сега што се сликале.

Овие сакаат внимание заради некоја подмолна причина...
Како што имаат порано напишано во темата за Мос..Вистинските патриоти не се сликаат..
Мене ми се смешни..Заради вакви поединци ни се смеат арнаутине..

Ни треба некој како Гемиџиите што биле..Да ти го разнесат цел парламент,и абер да нема од нив..Само една порака(Парламентот ви одлета во мајчина,ради тоа и тоа..)
Срамота е,зашо Македонија е првата држава на балканот(и пошироко) која што создала такви рабоќе..(Атентати,Терористи,знаете за што зборам)<ФАКТ Е,колку и да е смешно ФАКТ Е..И денес некој униформиран искача,се представува како бла бла бла Македонски син,и праќа преку ФЕЈСБУКЦ предупредувања јади јади јадааа... -.-

Со право им се смеат албосите...
--- надополнето: 2 февруари 2012 во 16:08 ---
http://www.wix.com/mosmakedonskiobedine/mos-makedonski-obedineti#!седиште-скопје

МОС БУТЕЛ Е ПОД ДИРЕКНА КОМАНДА НА ЦЕНТРАЛНИОТ КОМИТЕТ НА МОС КОЈ СЕ НАОЃА ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ,МОС БУТЕЛ СИТЕ СВОИ ЗАДАЧИ ГИ ИЗВРШУВА СТРОГО ПРЕЦИЗНО И Е НАМЕНЕТА ЗА ИЗВРШУВАЊЕ СПЕЦИЈАЛНИ ДЕЈСТВА КАКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ,КИДНАПИРАЊЕ,СНАЈПЕРИЗАМ,И ДЕЈСТВУВА НАДВОР ОД РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ПО ПОТРЕБА.СПЕЦИЈАЛИЗИРАНИТЕ ЛУЃЕ КОИ СЕ ВО СОСТАВ НА МОС БУТЕЛ СЕ ВИСОКО ОБУЧЕНИ ЛУЃЕ КАКО ИМААТ ВОЕНА ШКОЛА ОД ЈНА И СПЕЦИЈАЛНА ОБУКА ОД УКРАИНСКИТЕ АРМИСКИ КОМАНДОСИ .

:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom