Carl Cox во Белград - 28.04.2012

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.537
Поени од реакции
8.302
Веб-сајт
www.flickr.com
ccmaiin.png

Почитувани,

Ве известуваме дека благодарение на Авалон Продукција, DJ легендата Carl Cox ќе има свое шоу во Белград. Настапот ќе се одржи на 28 Април во "Belexpo"-Центар. Влезниците по цена од 1500 MKD ќе се најдат во продажба од понеделник и во Македонија, на сите продажни места на билет сервисот www.kupikartizase.com.

Ваша,
Авалон Продукција

Да не му бев претходно и да не планирав да одам и на Металика и на Блек Сабат оти овие вториве не им остана уште многу дури ни со таа трансфузираната крв, ќе идев. Жива легенда на електронскиот клабинг, човекот кој постави високи стандарди и во хаусот и во техно-рејвот, кој ќе остане запамтен по тоа што микса на три грамофони што стана и негов трејдмарк. Нема да го заборавам настапот во летниот Колосеум кога настана вистинска еуфорија уште со самото негово појавување и неговата реакција-Thank you Skopje I'm just getting started.

Edit-Видео

Да не му бев претходно и да не планирав да одам и на Металика и на Блек Сабат оти овие вториве не им остана уште многу дури ни со таа трансфузираната крв, ќе идев. Жива легенда на електронскиот клабинг, човекот кој постави високи стандарди и во хаусот и во техно-рејвот, кој ќе остане запамтен по тоа што микса на три грамофони што стана и негов трејдмарк. Нема да го заборавам настапот во летниот Колосеум кога настана вистинска еуфорија уште со самото негово појавување и неговата реакција-Thank you Skopje I'm just getting started.
OBYcV.gif

Лајк !

Ми се оди пак. На ГБФ ме фати брејн фриз, само на Коко од СВД се сеќавам .. Така дааа It doesn't count !:rolleyes:

Дебели најбоље си, само што јас ќе одам со сусаро на сабат овој пат. Со тебе ќе се видиме друг пат ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom