Муабетов ... :nesvest:
Не сум знаела досега дека сум пола среќна!
А можеби си среќна само третина, а не го знаеш тоа :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Среќата апсолутно не зависи од брат/сестра, има многу други начини да ја доживееш.
Туку, недостаток е голем! Се имам произнесено на друга тема колку и кога ми фалеле брат/сестра. Нов момент е што како поминува времето повторно се јавува тоа чувство дека фалат :icon_frow.
Мислам дека тоа и му е поентата.
Дека секогаш ќе ја има таа празнина и чувство дека нешто недостига и ќе те прави несреќна.
Благодарна сум зашто имам сестра, ама премногу. Мислам дека ќе шизнев да бев сама.:nesum:
Нема врска тоа дека таквите деца се разгалени и осамени, па и ја сум единица и да сум осамена НЕ СУМ , затоа што имам повеке братучеди кои ми се како брака и ептен другарки така да од осаменоста нема ни О.А дека се разгалени тоа зависи од воспитувањето а не од тоа дали е едно или 2 деца или повеке.Вие мислите дека ако е едно дете и дека свето се врти околу нив а тоа не е точнодефинитивно недостаток
таквите деца се обично разгалени и осамени
најдобро е 2-3 деца на приближна возраст
ај те молам што недостатоци има???Имањето само едно дете, т.е да се биде единец е огромен недостаток за семејството и уште повеќе за детето.
ај те молам што недостатоци има???