Финале: Србија - Данска - [29.01.2012]

• Креатор на темата Креатор на темата Милојко
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ма и двете екипи за влакно неможат да ни се фатат. Реално треба или Македонија - Србија или Македонија - Данска. Овие 2 екипи едноставно не се за у финале

29:27, точен резултат.
Од сигурни извори од "Dali sakate lesni pari?" спамерот :pos:

Иако во натпреварот против Хрватска навивав за Хрватите, тука ќе наклонет кон Србите.

:icon_lol: :icon_lol:

Фала, да не праќам СМС за џабе. :icon_lol::icon_lol:

Напред Србија и Црна Гора, уствари Југославија уствари БЈР Србија...за краља и отаџбину напред. :confused: Вакви лоши екипи кога стигаат во финале што да се каже освен дека ракометот стварно не го бива веќе.

У финалево сакам да тепа Србија, али....
Ако тепа Србија добиваме релативно појака група за квалификациите за ОИ.
Значи, ако освои Србија во квалификациите за ОИ сме во група со: Шпанија, Исланд, Бразил.
Ако тепа Данска у група сме со: Шведска, Унгарија, Бразил.

У финалево сакам да тепа Србија, али....
Ако тепа Србија добиваме релативно појака група за квалификациите за ОИ.
Значи, ако освои Србија во квалификациите за ОИ сме во група со: Шпанија, Исланд, Бразил.
Ако тепа Данска у група сме со: Шведска, Унгарија, Бразил.

Ако тепа Србија - Данска.Унгарија и Алжир
Ако тепа Данска - Шведска,Унгарија и Бразил.

Po stoti pat :icon_lol:

ајдеее данскааааааааа убиии гии тиииии !!!!!!!!!!

Навивав за Хрватска, ќе навивам и за Данска. Ајде Хансен, исечи им ги трите прста!

Ајде данска нека ги искинат грчките слугу

предчуствувам дека Хансен има да ги отвори како конзервиА

Тој господинот Хансен, од 7 утакмици има постигнато 36 гола, од кои 12 ги постигна на мечот против Македонија (да му се исуши раката),:mad: значи во просек типов постигнува 4 гола по натпревар,:tapp: и тој да игра финале, а нашиов Кирца и нашиве 5 место :(
Срце ме боли затоа што ако некој заслужи да игра финале, тоа беше Македонија,
Србија - Данска ќе навивам за Србија, од проста причина,,,сакам да ги видам данците да плачат од несреќен пораз, а тренерот да им ги даде наочарчињата на судиите;)

ИДЕМЕ ДО КРАЈ !!!!!!! СРБИЈА !!!!!!

Ма уствари шо сака нека биде, за мене полуфиналето беше финале !

Да се играше на некој неутрален терен,Србија немаше да стигне до финале реално..немаат нити екипа нити квалитет за злато.. ама тоа е што е , и нека го освојат.. за нив сум.

Ќе им вратат данците за поразот во првата група .. Така ќе ги боли повеќе. ;)

Плус тоа, од македонско-олимписка перспектива гледано, 100 пати повеќе ни пасува победа на скандинавците.

ИДЕМЕ ДО КРАЈ !!!!!!! СРБИЈА !!!!!!

Ма уствари шо сака нека биде, за мене полуфиналето беше финале !

дечко ајде ќе те молам вакви анти-макеоднски песни да не постираш со оваа песна четниците се пуштале у напад тука немој така

дечко ајде ќе те молам вакви анти-макеоднски песни да не постираш со оваа песна четниците се пуштале у напад тука немој така
Дечко мрш да спиеш ! :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom