Како да стигнам до Копаоник?

• Креатор на темата Креатор на темата sajko
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 март 2009
Мислења
187
Поени од реакции
76
Ме интересира дали постои организиран превоз до националниот парк во Србија, Копаоник?
Јас не возам, затоа барам алтернатива.
Прашав на автобуска станица во Скопје, ми рекоа немаат директна.
Дали знаете некој што вози до таму и назад? Некоја агенција можеби?
Дали знаете некоја релација до некаде во Србија, но да минува низ Копаоник паркот, па да му кажам да ме остави таму? Или пак кој е најблизок град до Копаоник, и дали од истиот има превоз до Копаоник?

Ако некој знае нека ми одговори.

Ве молам за одговор.
Поздрав!

зошто да губиш за загубено време за долг пат до копаоник,оди до кожуф планина или на пелистер да видиш што е убавина,а се другото јадење и пиење и ноќевање ти сам ќе направиш убава атмосфера;):)

Хм, смештај имам најдено, само превоз ми беше проблемот. Но, ќе ги прашам овие агенции дали има можност да го искористам само превозот, доколку веќе имаат. Благодарам:)

зошто да губиш за загубено време за долг пат до копаоник,оди до кожуф планина или на пелистер да видиш што е убавина,а се другото јадење и пиење и ноќевање ти сам ќе направиш убава атмосфера;):)
Можеби чоекот сака да ужива во комунистички хотели, по класиката е...

Хм, смештај имам најдено, само превоз ми беше проблемот. Но, ќе ги прашам овие агенции дали има можност да го искористам само превозот, доколку веќе имаат. Благодарам:)

sakav da prasam dali najde nekoja agencija sto nudi samo prevoz do Kopaonik, mi treba sega i na mene? fala

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom