Што ќе направите ако се пласираме во полуфинале?

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Ставам профил слика од Барселона една недела, тргнувам за Белград ( ова секако ! ) , се праам камен, нормално.

Ако Македонија влезе во полуфинале со 10.000 луѓе ќе си го присвоиме Београд. Во Скопје веќе не е тоа тоа.

брат и у Белград веќе не е тоа тоа... :icon_lol:

Ќе го гушнам Исус пошто за да влеземе во полуфинале треба Исус да се симне.

Утре ништо посебно, ако евентуално вечерта одам на гости ќе има едно свирење по Партизанска, ако не ќе има мало локално славје.

Но ако в петок одам во Белград во живо да гледам, ТО Е ТО! (y)

1. Ќе отидеме во Белград и во некој студентски дом во женското крило, ќе трчаме голи.
2. Ќе ги паднам трите испити.
3. Пак ќе останам без глас едно 3-4 дена.
4. Притисокот ќе ми се качи над 170
Ова е лесно бее :D

Не знам шо ќе напрам, ама во вакви услови да влезиме во полуфинале ќе напрам некоја глупост секако :) Во моментот на еуфорија се надевам ќе ми текнит за да не мислам многу :)

Абе тешко е за нас, но сепак постои таа мала надеж.
Како и да е, јас мислам дека Данците ќе одат во полуфинале, ниту Германците ниту пак ние. Се надевам дека грешам. :)

Изгледајте го видеово ама до крај.....и ќе ви стане јасно како сите ќе изгледаме ако влеземе во полуфинале:

Јас прв пат го гледам клипов,и вриштев од смеа....ама битно вака делував,коа ја тепавме Литванија во кошарка.:D

Правам генералка во куќава. Секое ќоше го исчистам, како кралицата на Англија да иде на посета :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom