Македонија - Србија [25.01.2012 - 20:15 ч.]

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Златко два пати го пуштија на ова првенство два пати престап направи.
Сите играат гол да постигнат, он мечтае престап да направи.
o_O

:pos::pos::pos:

Епа не го може секој тоа. Респекат за младичот:icon_mrgr:

Rakomet podosadno od tenis :pos: Znam sega ova deka e subjektivno ama 9 od 10 bi kazale rakomet deka e pointeresno :)

Не си била скоро време кај нив изгледа... сите се станати експерти за тенис, младо/старо... се знаат...
--- надополнето: 26 јануари 2012 во 01:07 ---
Остајте го Златко, 10 минути играше на цел турнир, два гола даде вечерва кога беше потребно. Митков е вистинскиот бисер во екипата.

Абе бегај таму како ме нанервираа... Иги Поп си кулираше со Данска, овој Србинов нокти гризаше коа ќе дадеа нашиве гол... после сакаш братско-сестринска трпеза на љубовта... си можеа комотно 2-3 топки преку гол да спукаат! :D

Ипак ако правиме дуел на братчињата , Златко > Филипче на бате :pos:

Вонредни вести на сител: двајца типци на рекорд си ја испраќаат другарката дома (виа Твитер) :pos::pos:

Ме мрзи да читам наназад дали сте пишувале за ова, ама алал вера се немам смеено одамна како со вонредниве вести на Сител. Си викам што е работава вонредни, тоа Сител се бламира по улици. Пет души фатиле мафтаат со знаме, овој ги тера песни да пеат:pos:

Лелел луѓе ова немало крај.....(ќе се испоубијат оти не им оди никој да навива,сите измислуваат дека им биле скапи картите):pos::pos::pos::

DINO MERLIN peva u PETAK u ARENI. Specijalni gost ACA LUKAS. Narode kupuj karte, jos malo po 2000 din.!!!!
(PERKO,25. januar 2012 22:30)

:vozbud::pos:

Лелел луѓе ова немало крај.....(ќе се испоубијат оти не им оди никој да навива,сите измислуваат дека им биле скапи картите):pos::pos::pos::

DINO MERLIN peva u PETAK u ARENI. Specijalni gost ACA LUKAS. Narode kupuj karte, jos malo po 2000 din.!!!!
(PERKO,25. januar 2012 22:30)

:vozbud::pos:
10 000 динара е најскапата карта, а од другите карти речиси и да нема, барем така се збори, сеа ти види дали би дал 100 евра, ако земаш плата 150 евра.:)
Истото беше и за ЕП кај нас кога се одржуваше во женска конкуренција, повеќе имаше луѓе од страна од другите градови него ли од Скопје, ама пак и некои не ни знаеа дека кај нас се одржува ЕП.

А читајте што пишуваат „браќата“....

http://www.telegraf.rs/sport/40101-srpska-sramota-januara-2012

Gore – Makedonci, dole – Makedonci, levo i desno – isto. Pored – makedonski kolega. Ovako su izgledali početni trenuci boravka izveštača Telegrafa u kažu beogradskoj Areni pred meč sa komšijskom selekcijom.

............

Zemljaci, ajde da se više ne ponovi taj 24. januar 2012. godine.

ќе пукнат за ова.... :D

Ете ја Полска си води со 2 гола на полувреме против Германија...
Знаев дека ќе тепа Полска, не се мирисат баш со Германците, ако не се лажам и на Светското 2009 во Хрватска ги победија а сега и нивниот тренер рече дека ќе играат борбено до 60мин за да стигнат до победа. Така да овај резултат ни оди во прилог...

Ама за другиот Данска - Шведска е тука жими таквото..
Мислам ова е најсигурен 1, да не фрлам малери нека победи Шведска ама ќе биди многу многу тешко..

Како не му скинавме бод на Данска :mad::mad::mad: :place:
Многу ќе ни значи тој бод шо го пропуштивме :(
И Киро на крај манија таму в публика нека помини времето бод бод супер ќе беше, а пак од друга страна прокоцкавме +6 и ко ќе видиш на крај останавме со стапо в раце :place:

Ете го тој муабет шо го реков ;)

Малку каснам, честито победа и опет Борко не спаси.

Кој сеир им го тераме на "домаќиниве" :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom