Дочек на ракометарите

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Епа тоа бре луѓе....мене од тоа ме фаќа срам.....замислете ако почне некој да го свирка....ќе потонам у земја,макар и дома да го глеам.:)

Епа тоа бре луѓе....мене од тоа ме фаќа срам.....замислете ако почне некој да го свирка....ќе потонам у земја,макар и дома да го глеам.:)

Нема шанси.А да се деси такво нешто,тој што свирка да е до мене,тоа свиркање би му било последно.
После ќе јаде пица со сламка...и то.

Нема шанси.А да се деси такво нешто,а тој што свирка да е до мене,тоа свиркање би му било последно.
После ќе јаде пица со сламка...и то.

А да му напраиш
Will It Blend :pos:

Ма не ми се верува да биде исвркан Шундо, во тие моменти на радост се заборава на се што погрешил.
Само да не каснат ракометарите, зашто ќе се мрзне тогаш на граница :D.

Ма не ми се верува да биде исвркан Шундо, во тие моменти на радост се заборава на се што погрешил.
Само да не каснат ракометарите, зашто ќе се мрзне тогаш на граница :D.

Не, никогаш не се заборава што погрешил.
Ќе биде дочекан со аплауз беше дел од нив и толку за него. Се гледаме на плоштад :)

Абе какво свирече какви глупости, во таа еуфорија после нема да се знае кој повеќе ќе се дере.
Ајде дечки се гледаме на плоштад, па нека биде исто како со кошаркарите што беше.

rqzw9g.jpg

Инфантилно е да се помисли да се исвиркува Шундовски,а не пак да се стори тоа.Во ваква атмосфера,со ваков успех кој без сомнение е најголем во ракометната историја на државава,не ни се потребни такви будалаштини.Успех кој не бил постигнат ниту со Ѓукиќ,ниту со Тута,најмалку со Вујовиќ кој после поразот од десеткуваната Словенија во баражот за ЕП2008 ни тврдеше дека `Толку ни е силата` и како не сме можеле да го надминеме психолошкиот момент.

Стварно незнам кај толку ја гледате кривицата на Шундо, толку екперти излеговте за машки ракомет одма знаете кој направил грешка, да не беше Шундо немаше да бидеме ни 5то.

Абе сега кога дојдовме 5-то заборавивте на грешките, ама сепак Шундо кога противникот ќе сменеше тактика, немаше решение на тоа, среќа што играчите се повеќе од искусни веќе и дури кога противникот ќе избегаше успеваа да го стигнат.

п.с Шундо не е директен виновник што можевме повеќе, така да нема зошто да го спомнувате.

Ракометарите одиграа одлично. Мора да се оди на дочек. Шундовски не заслужи ништо. Не тактизираше добро. Имаше многу грешки, Кире излезе подобар тренер од него.

Хм, некако амбициозен ми е временскиов план ама ај да видиме. Јас одам да ги шречекам пред бисер па на плоштад :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom