Македонија - Полска [23.01.2012 - 16:15 ч.]

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто едни коментари по 7.000 пати ги пишувате ? :icon_lol:

Па нели гледаш дека сите сме како растресени. :D Колективно силување на копчето испрати мислење!:pos::pos::pos:
--- надополнето: 23 јануари 2012 во 18:35 ---
Зошто едни коментари по 7.000 пати ги пишувате ? :icon_lol:

Па нели гледаш дека сите сме како растресени. :D Колективно силување на копчето испрати мислење!:pos::pos::pos:

Напред Цитро, Ѕинго педер оле оле !!! (барем порано вториот дел вака се пееше на трибини, ако сега е изменето нешто)
Боро ѕвер! Со глава бранеше :) Иако на крај повторно ни смрзна крвта, сепак го послушаа трењерот и издржаа кој како знае и умее:)
Цитро лепото моја отварај тема за полуфинале нема лабаво! :icon_lol:
megusta_1.jpg

--- надополнето: 23 јануари 2012 во 18:35 ---

АЈ уште 1513115 пати постирај го

Германија ќе ја победи Данска. Ама Шведска не е способна да ја победи Србија. Се надевам дека грешам, но Швеѓаните докажаа дека ментално не се способни за да одиграат врвен ракомет, а не пак при таков притисок од публика.

Епа доста се заебававме.
Туку нека спрема Грујо уш едно 2000 карти, Хорхе нека им иде у соблекувална да ги мотивира, па србиве ќе се чуда што ги снашло :icon_lol:

АЈ уште 1513115 пати постирај го

Јас понервозен човек од тебе на форумов не сум сретнала. Па не е до мене, форумот кочи, аман. Стискаш испрати мислење и ти вели серверот не покажува послушност, а уствари се пратило...
Бреее, нервозни луѓе, како успевате да сте толку нервозни во вакви убави моменти.

Само мене ми е криво уште повеќе за поразите сега !? Леле бе, леле... да си се поздравам со песна...

А можевме први да бидеме сега, но среќата ко сон ни бега.... :(

Е сега германците ако изгубат од Данците,ќе идам цела германија ќе исколам сосе роднини со се, уф у гасни комори ќе ги ставам

Јас понервозен човек од тебе на форумов не сум сретнала. Па не е до мене, форумот кочи, аман. Стискаш испрати мислење и ти вели серверот не покажува послушност, а уствари се пратило...
Бреее, нервозни луѓе, како успевате да сте толку нервозни во вакви убави моменти.
Јас нервозен? WTF???
Инаку иронично беше напишано :P
И кога знајш дека го праќа што стискаш по 7000 пати?

Јас нервозен? WTF???

Претходно се нервираше зашто не сме ја заклучеле темата за со Чешка, па мислев пак нешто да не се нервираш! :D:D:D:D

Што си е сигурно, сигурно си е! :icon_mrgr:

Јас нервозен? WTF???
Луѓееееее смирете сега е време да уживаме во хормоните :vozbud: Да спијаме убаво вечер и в среда со Србија, ЗА ИСТОРИЈА!

Da ne mesam politika ali.....

--- надополнето: 23 јануари 2012 во 18:49 ---
Da ne mesam politika ali.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom