ЕП во ракомет 2012 - група II (Нови Сад)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Шпанија засега гази и со евентуална победа први ќе бидат во група и сигурни за полуфинале... Ако Србија биде втора ќе игра со нив... За второ место очекувам да се крши меѓу Хрватска и Унгарија во последно коло, денес Хрватите според мене ја добиваат и ја отпишуваат Франција..
Србија секако е прво место во групата, така да ќе го чека вториот од втората група.
Шпанија веќе е пласирана во полуфинале, ќе се бара другата репрезентација.
А оваа што се игра сега, до крај ќе биди држ не дај.:unsure:

Србија секако е прво место во групата, така да ќе го чека вториот од втората група.
Шпанија веќе е пласирана во полуфинале, ќе се бара другата репрезентација.
А оваа што се игра сега, до крај ќе биди држ не дај.:unsure:
Србија не е секако прва иако имаат солидни +5 гол разлика од Германија. Сепак има големи шанси Македонија да ја тепа Србија со 2-3 разлика а Германија да ја тепа Полска со 3-4 разлика па Германија да избие на прво место.

Божеееее ваков кретрен ко Голужа мајка сеуште не родила........................
Ми се плаче кога гледам на кого му дале да биде селектор,буквално солзи ми течат кога го гледам ова.......

Still better than Šundovski.

Божеееее ваков кретрен ко Голужа мајка сеуште не родила........................
Ми се плаче кога гледам на кого му дале да биде селектор,буквално солзи ми течат кога го гледам ова.......
Не се жали бе :D

Уште унгарците утре... ако завршите први може ќе гледаме балканско финале ....

То Хрвати. Ги рендаат добро Французиве...

Значи дефинитивно, нема појак коментатор од Драго на ХРТ 2 :icon_lol:

Како што прогнозирав висока победа на Хрватска... Имаа голема мотивација за овој меч си дојде до израз квалитетот и победата беше неизбежна... Е сега ако победат Маџарите со победа и во последно коло ќе имаат шанси да одат во полуфинале..

Како што прогнозирав висока победа на Хрватска... Имаа голема мотивација за овој меч си дојде до израз квалитетот и победата беше неизбежна... Е сега ако победат Маџарите со победа и во последно коло ќе имаат шанси да одат во полуфинале..
Леле не ни сакам да помислам на такво сценарио.Вака да ја исплескаш Франција и пак да испаднеш.........
Не сакам ни да помислам на тоа.

Леле не ни сакам да помислам на такво сценарио.Вака да ја исплескаш Франција и пак да испаднеш.........
Не сакам ни да помислам на тоа.

Хрватите планираат да се одмараат во последно коло ако изгуби денес Маџарска... Ама ако ја добие Словенија во последно коло ќе биде финале пред финале таа утакмица кој ќе тепа оди како втор.

И у вторава група ептен заебано.... Сеа ако тепаат Унгарциве задутре со Хрватска директно ќе решаваат кој да иде понатаму :D

Алилович имаше супер ден, клучните одбрани донесоа победа, ќејф ми е за Хрватите се одмаздија за поразот во финалето од Светското. Им посакувам среќа.
Морам да ја искоментирам изјавата на Балич убаво си кажа човекот, судиите го зезнаа цело првенство.

Горе долу Србија и нема што да тактизира. Прва, втора тоа е. Секој можи да и се падни така да не би требало да даваат преголем отпор

Ајде Унгарци, мора да ја добијат Словенија да го ебам...
Ни трева за нас да одиграат, ама тешко им иде...
Ако тепаат ветувам и гулаш ќе пројадам :icon_mrgr:

Се држат Маџарите и мислам дека во второ ќе експлодираат... Со победа тоа ќе биде прав дуел во четврток.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom