ЕП во ракомет 2012-група I (Белград)

• Креатор на темата Креатор на темата Stivie G
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 2 репрезентации ќе одат во полу-финале?

• Србија

Гласови: 82 50,3%
  • Германија

Гласови: 30 18,4%
  • Полска

Гласови: 10 6,1%
  • Македонија

Гласови: 119 73,0%
  • Шведска

Гласови: 3 1,8%
  • Данска

Гласови: 10 6,1%

• Вкупно гласачи
    163
Boeing 777 :D
Шо сакаше поќе да видиш ???
Србите водат со +7 си ја имаја победата во раце, напраја голема предност, после огромното водство почнаја да шутираат безврска од 10 метри, од неизградени позиции и тука Германците ги искористија шансите и ги стигнаја, се гледаше дека србите не беа желни за победа, а бод за 2те репрезентации е полна капа...
Водевме и ние шест разлика... водеше и Шведска 11 :)

Boeing 777 :D
Шо сакаше поќе да видиш ???
Србите водат со +7 си ја имаја победата во раце, напраја голема предност, после огромното водство почнаја да шутираат безврска од 10 метри, од неизградени позиции и тука Германците ги искористија шансите и ги стигнаја, се гледаше дека србите не беа желни за победа, а бод за 2те репрезентации е полна капа...

Како не се сетив порано. И нашиве ја наместиле. И они водеа шест гола разлика и после почнаа да шутираат од неизградени позиции! Ѓубриња.
И Шведска ја намести со Полска. Море цела група е наместена.

Шведска - Полска не ја гледав незнам...
А за ова утакмица немој да ми кажваш, оти бодот за двете репрезентации беше вреден злато !!! Најмногу им одговараше и сега се многу блиску да се пласираат во 1/2 финале...
Ти неможиш од кај шо ќе ти прдни да шутираш ова не е пријателска...

Како си ја наместија вчера Србија - Германија
Од авион се виде дека е местена

Која наместена жити се, на крај судиите изедоа го*на, му досудија престап на пикерот на Србија, престрога одлука, и уште неколку видливи грешки, за на крај да им дигнат рака за пасивен напад на Србите при третото кружење на играта, само за да има време за напад Германија... Каде го има тоа?

Vtorata kombinatorika spored mene najmnogu odgovara. Germanija da gi tepa Danska i Polska, a nie Srbija i vtori ke bideme. Mislam deka ni odvora vo formiranje na mini grupi so izgubivme po 1 razlika.

Ама треба сега Данска да изгуби од Германија, Шведска да ја победи Србија, ние да ја победиме Србија, Данска да ја победи Шведска и Германија да ја победи Полска (нема ни да има потреба од оваа, може и Полска да победи) :)

Ама треба сега Данска да изгуби од Германија, Шведска да ја победи Србија, ние да ја победиме Србија, Данска да ја победи Шведска и Германија да ја победи Полска (нема ни да има потреба од оваа, може и Полска да победи) :)
Najteshko od tie ke bide Srbija da gi izgubi dvata natprevara. Shto e mnogu malce verojatno.

Болдираното е најтешко изводливо... Сепак, наше е да си победиме, и да се надеваме на поволни резултати од останатите исходи.

Данска тепаше. Сеа Србија ако ја победи Шведска, утре ќе треба Шведска да ја тепа Данска( што е малку веројатно, швеѓаниве ќе играат без мотив и не би требало да се замараат :() и Полска да ја тепа Германија со 2 или 1 разлика :(), полска ќе има мотив за играње, во прашање е влез во полуфинале и Олимписки игри, па ќе видиме. Овде може да очекуваме и србиве да ни ја пуштат :)
Додека вечер ако Шведска тепа, утре Шведска-Данска кој било да тепа (може и нерешено ама гол разлика ќе одлучува), Полска-Германија, победа на Полска и после да се кољеме со Србите :D:D

Второ коло
Македонија Полска - 1 (со разлика поголема од таа што Полска ќе ја победи Германија)
Данска - Германија 1
Србија - Шведска 1

Трето коло
Македонија - Србија 1
Шведска - Данска 1
Полска - Германија 1 (со помала разлика од тоа што ние ја победивме Полска )
При вакво сценарио ние ќе бидеме втори и ќе обезбедиме пласман во полуфиналето.
Табела:
1. Србија 7
2. Македонија 5
3. Германија 5
4. Полска 5
5. Данска 4
6. Шведска 4

Шведска ќе ја тепа Данска, мало морген.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom